Στʼ αυτί…

– Δύο νέες κωμικές σειρές ετοιμάζει ο Πέτρος Μπούτος για τον ΑΝΤ1. Μετά τους «Απόφοιτους», θα αγοράσει δύο σενάρια από το εξωτερικό με κωμικά στοιχεία. Στέρεψαν μάλλον οι ιδέες για τους έλληνες σεναριογράφους.

– Με όλους έχουμε συμβόλαιο, είπε ο Γιάννης Λάτσιος, όταν τον ρωτήσαμε για το τι θα κάνουν στο κανάλι η Ναταλία Γερμανού και η Νάντια Μπουλέ. Ναι, συμβόλαιο έχετε. Εκπομπές θα τους δώσετε;

– Γιατί οι «Ράδιο Αρβύλα» ξέρουν τι θα κάνουν του χρόνου. Η Ναταλία θα πρέπει να πάει σε μέντιουμ….

– «Εθνική Ελλάδος» χωρίς την Κάτια Δανδουλάκη, γίνεται; Δεν γίνεται! Το σενάριο των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων της νέας του κωμικής σειράς «Εθνική Ελλάδος» παρέδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΜEGA ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η διοίκηση του καναλιού ενθουσιάστηκε και έδωσε το πράσινο φως ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια -οικονομικά κυρίως- όσον αφορά την παραγωγή και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέσα στον Ιούλιο.

Ο δημιουργός, εκτός από το σενάριο, θα έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, καθώς θα υποδυθεί έναν αθλητή του στίβου.

Από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού πληροφορηθήκαμε ότι θα δούμε να πρωταγωνιστούν στο πλευρό του η Κάτια Δανδουλάκη, η Βάσω Λασκαράκη και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

– Εβδομάδα τελικού για το τηλεπαιχνίδι του ALPHA «Άκου τι είπαν»! Από τη Δευτέρα 7 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 11 Ιουλίου, η παραγωγή θα μετακομίσει στις 21.00 το βράδυ, από τις 17.45. Οι ομάδες της σεζόν που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία επιστρέφουν στο πλατό του Χρήστου Φερεντίνου για να διεκδικήσουν τα 15.000 ευρώ.


Σχολιάστε εδώ