Πάει στα άκρα ο Γιαννακόπουλος την κόντρα του με το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ!

Η απειλή του ότι θα παραδώσει τα κλειδιά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη λίγκα είναι ενδεικτική των νεύρων που έχει ο νεαρός παράγοντας από το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν πληροφορήθηκε ότι τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δέκα μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 12.000 ευρώ. Η χρηματική ποινή, βέβαια, επιβλήθηκε στην ομάδα, αλλά ούτως ή άλλως η τιμωρία του Γιαννακόπουλου είχε ήδη προκαλέσει απανωτές εκρήξεις:

«1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ΚΑΕ για πράξεις του προέδρου της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 12.000 ευρώ, μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ που διεξήχθη στις 29-5-2014 και κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-6-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο, πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ΚΑΕ, για πράξεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά διάρκειας δέκα (10) μηνών για τους ως άνω αγώνες», ανέφερε η απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Στο περιβάλλον του Γιαννακόπουλου θεωρούν ότι η εξοντωτική τιμωρία έχει σχέση με τη στάση που κράτησαν οι «πράσινοι» στις πρόσφατες εκλογές του ΕΣΑΚΕ, όταν στήριξαν την υποψηφιότητα του Γιώργου Μαμαλάκη κόντρα στον νυν πρόεδρο Γιώργο Χαλβατζάκη. Γι’ αυτό και επαναλάμβαναν σε όλους τους τόνους πως από ‘δω και πέρα ο επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής θα βρίσκει απέναντί του τον Παναθηναϊκό. Το οξύμωρο της υπόθεσης ήταν ότι ο Γιαννακόπουλος περίμενε την τιμωρία και γι’ αυτό είχε προαναγγείλει την αποχώρησή του από την προεδρία της ΚΑΕ. Αλλά δεν έβλεπε ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του τόσο μεγάλη ποινή από τον αθλητικό δικαστή.


Σχολιάστε εδώ