Τα MAD βραβεία σάρωσαν και φέτος

Περισσότεροι από 15.000 θεατές έζησαν τη μοναδική 11η διοργάνωση των Mad VMA14, κατακλύζοντας από νωρίς τον χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Λίγο μετά τις 9 μ.μ. ο Θέμης Γεωργαντάς, παρουσιαστής των Mad Video Music Awards 2014 by AirFastTickets για 11η συνεχή χρονιά, υποδέχθηκε το ενθουσιώδες κοινό, που ήθελε να «ταξιδέψει στον απόλυτο μουσικό προορισμό» και να γιορτάσει τα πιο αγαπημένα μουσικά βραβεία μαζί με καλλιτέχνες, δημιουργούς και δημοφιλή πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου και της μόδας, που έδωσαν το δικό τους στίγμα στη βραδιά.

Ο σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός ανέλαβε τη σκηνοθεσία stage και ο Θάνος Γκομόζιας την τηλεοπτική σκηνοθεσία των 18 live acts, που χαρακτηρίστηκαν από τις πιο MAD συνεργασίες on stage, με τους 15.50, Mark Angelo, Βο, Boys & Noise, Mario Brasil, Courtney, Demy, Dj Kas, Freaky Fortune, JBalvin, Josephine, Kings & Antonella, Melina Μammas, Mike, Playmen, REC, RiskyKidd, Stan, Stavento, Φανή Αβραμίδου, Ήβη Αδάμου, Παντελή Αμπαζή, Σοφία Αρβανίτη, Δέσποινα Βανδή, Νίκο Γκάνο, Βασίλη Καρρά, Στέλιο Λεγάκη, Κατερίνα Λιόλιου, Γιώργο Μαζωνάκη, Κώστα Μαρτάκη, ΜΕΛΙSSES, Μηδενιστή, Πάνο Μουζουράκη, Νικηφόρο, Πάολα, Στέλιο Ρόκκο, Κατερίνα Στικούδη, Διονύση Σχοινά, Κώστα Τουρνά, Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Ελένη Φουρέιρα και Μιχάλη Χατζηγιάννη, που ξεσήκωσαν το κοινό.

Για 11η συνεχή χρονιά το κοινό και μόνο το κοινό καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, με περισσότερες από 250.000 ψήφους.

Τα βραβεία απένειμαν προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, του θεάτρου αλλά και εμβληματικά πρόσωπα που έχουν συνδεθεί με τον θεσμό, δίνοντας τον δικό τους λαμπερό και χιουμοριστικό τόνο στη βραδιά. Στο stage των Mad Video Music Awards 2014 by AirFastTickets για την απονομή των βραβείων στους νικητές βρέθηκαν αγαπημένα πρόσωπα: Ο Λάκης Γαβαλάς , η Μαντώ Γαστεράτου, η Ναταλία Γερμανού, ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κώστας Δόξας ως Αζίζ, η Μαρία Ηλιάκη, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Έβελυν Καζαντζόγλου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Νικόλαος Κοκλώνης, ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης, η Μαρία Μπεκατώρου, η Δούκισσα Νομικού, ο Φραν Οσέτε, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Μάρκος Σεφερλής, η Έλλη Στάη, ο Μύρωνας Στρατής, ο Φοίβος, η Ελένη Χατζίδου και ο Ηλίας Ψινάκης.

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς κορυφώθηκε με ένα after-party στον εξωτερικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Όλοι οι συντελεστές, οι απονεμητές αλλά και οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη βραδιά γιόρτασαν μαζί την επιτυχημένη ολοκλήρωση των Mad Video Music Awards 2014 by AirFastTickets και υποσχέθηκαν να συναντηθούν και την επόμενη χρονιά για νέες δημιουργικές μουσικές εκπλήξεις.

Η 11η απονομή των Mad Video Music Awards 2014 by AirFastTickets θα προβληθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 21.15, ενώ στο Mad TV θα προβληθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 20.00.


Σχολιάστε εδώ