Ποια εθνική κυριαρχία; Σε όλα τα υπουργεία κουμάντο κάνει ο Ράιχενμπαχ!

Αυτός ο επικεφαλής της περιβόητης Task Force, ο κ. Ράιχενμπαχ, είναι ο μεγάλος μπάστακας, που αλωνίζει σε όλα τα υπουργεία και δίνει εντολές στους υπουργούς. Από το γραφείο του τους παίρνουν τηλέφωνο και τους λένε ότι την τάδε ώρα θα πάει ο κ. Ράιχενμπαχ και θέλει στη σύσκεψη να είναι παρόντες ο τάδε και ο δείνα. Και οι υπουργοί κάθονται προσοχή μπροστά του! Αν δεν είναι έτσι, ας βγει ο οποιοσδήποτε υπουργός να το πει, για να πάρει την απάντηση με τις αποδείξεις.

Τα ντοκουμέντα είναι πολλά. Ένα πολύ πρόσφατο επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές και περιγράφει την κατάσταση που έχει αποδεχθεί η κυβέρνηση, αλλά μόνο μια υποτελής κυβέρνηση θα συναινούσε στην παραχώρηση στοιχείων της εθνικής κυριαρχίας.

Στην πενταμελή Επιτροπή που είχε ορισθεί από τον υπουργό Οικονομικών για την επιλογή του νέου γενικού γραμματέα Εσόδων, μετά την «παραίτηση» του Θεοχάρη, η οποία θα αξιολογούσε τους υποψηφίους, μετείχε και ο Γάλλος Πιερ Λεπετί, γενικός επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας και… συνεργάτης της ομάδας Ράιχενμπαχ.

Ως τι, κύριε πρωθυπουργέ και κύριε αντιπρόεδρε της κυβέρνησης; Και μη μας πείτε ότι ήταν απλός παρατηρητής, ότι έτσι, από… περιέργεια, πήρε μέρος, γιατί όπως έγραψαν τα «Νέα»: «Ο ρόλος του Γάλλου ήταν καθοριστικός στην επιλογή της κυρίας Κατερίνας Σαββαΐδου»!

Υπάρχει, όμως, και δεύτερο ντοκουμέντο που έχει σχέση με τη Γενική Γραμματεία Εσόδων και επιβεβαιώνει ότι οι… κατακτητές του κ. Ράιχενμπαχ διοικούν τα υπουργεία. Στο ΦΕΚ 1749 της 15ης Ιουλίου 2013 δημοσιεύεται η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών υπ’ αριθ. Δ6Α 1114553 ΕΞ 2013 για τον ορισμό μελών του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Τα δύο από τα πέντε μέλη είναι της ομάδας Task Force. Και οι δύο είναι ξένοι, ο ένας… Ιρλανδός και ο άλλος όχι… Ιουδαίος αλλά Σουηδός. Συγκεκριμένα μετέχουν οι:

«δ) Daly John Frank, αρ. διαβ. DB 0000554, ανώτατο στέλεχος της Ιρλανδικής Φορολογικής Διοίκησης, με τριετή θητεία,

ε) Sjοstrand Gosta Mats, αρ. διαβ. 84793470, ανώτατο στέλεχος της Σουηδικής Φορολογικής Διοίκησης, με διετή θητεία».

Με ποια νομιμοποίηση ξένοι υπήκοοι, στελέχη της Φορολογικής Διοίκησης άλλων χωρών, μετέχουν στη λειτουργία του ελληνικού κράτους; Το προβλέπει κανένας νόμος; Έχετε υπογράψει κάποια σύμβαση που να το αναφέρει; Γιατί αν συμμετέχουν ως μπάστακες που έχει βάλει ανά υπουργείο ο αρχιμπάστακας Ράιχενμπαχ, τι άλλο από αποικία έχετε κάνει την Ελλάδα, κύριοι Σαμαρά και Βενιζέλο; Αλλά και οι υπουργοί μας δεν είναι ντροπή να δέχονται να τους ελέγχει για τα πάντα, ακόμη και για το ποιον γραμματέα θα βάλουν, ο Ράιχενμπαχ; Κανένας τους δεν έχει τσίπα;

Γιατί τους ανέχονται;

Από τη στιγμή που από καμία σύμβαση η Ελλάδα δεν είναι υποχρεωμένη να ανέχεται αυτήν την πολυπληθέστατη παρέα που αποτελεί την Task Force, και μάλιστα όλο αυτό το σκυλολόι το χρυσοπληρώνουμε, γιατί η κυβέρνηση τους ανέχεται όλους αυτούς και δεν διατάζει την απέλασή τους; Εντάξει, την «τρόικα» δεν τολμάει να τη διώξει. Αλλά ούτε την Task Force και τον Ράιχενμπαχ δεν τολμάει;

(Σημείωση: Στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο μετέχει και η επιλεγείσα για διάδοχος του Θεοχάρη «Σαββαΐδου Αικατερίνη του Κωνσταντίνου, δικηγόρος».)


Σχολιάστε εδώ