Ο Βενιζέλος… έφαγε τον Άδωνη…

Και τα κατάφεραν τόσο καλά οι δύο αρχηγοί, που η… σούπα που έφτιαξαν δεν… τρώγεται, είναι χειρότερη και από την προηγούμενη, και αυτό κατά κοινή εκτίμηση.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των… εξομολογήσεων, η απάντηση στο ερώτημα: «Γιατί φαγώθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης;», ο οποίος από πολύ κόσμο θεωρείτο πετυχημένος και αποφασιστικός, ήταν: «Αναζητήστε τον Βαγγέλη…».

– Είναι πολύ δεξιός, κάτι που δημιουργεί προβλήματα στα στελέχη και στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, και πλέον δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε…

Κατόπιν αυτού, βέτο του Βενιζέλου και τα… σκυλιά του συγκυβερνήτη δεμένα…

Χαλί να τον πατήσει ο Σαμαράς…

Ο Άδωνης, πάντως, μετά τις πρώτες άγριες αντιδράσεις, τις φωνές προς τον Σαμαρά –«με ρεζίλεψες»– και τους όρους που έβαλε για να δεχθεί τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου από τον… Σεπτέμβριο, ζήτησε… γονατιστός συγγνώμη από τον πρωθυπουργό. Μέχρι και δήλωση μετανοίας υπέγραψε, και μάλιστα δημόσια, στην «Καθημερινή»!

Και για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση για το αν είναι έτσι, να τι δήλωσε στη συνέντευξη που έδωσε στον καλό συνάδελφο Κώστα Ζούλα:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον πρωθυπουργό. Η πρώτη μου αντίδραση στην απομάκρυνσή μου από το υπουργείο Υγείας ήταν εκ μέρους μου ένας άθλιος χειρισμός.

Επέδειξα απαράδεκτη συμπεριφορά, που αδικεί τον εαυτό μου. Έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε και θέλω να ζητήσω και δημοσίως συγγνώμη!».

Αυτή η δήλωση εκτιμώ ότι θα ακολουθεί τον Γεωργιάδη σε όλη την πολιτική ζωή του…


Σχολιάστε εδώ