Και ο Νανόπουλος για πρόεδρος!

Πολύ καλή πηγή με ενημέρωσε ότι το όνομά του είναι στην ατζέντα του πρωθυπουργού και μάλιστα έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον κ. Νανόπουλο, τον οποίο θεωρεί μια πολύ καλή επιλογή για το ανώτατο αξίωμα της χώρας, αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η λίστα πάντως έχει αρκετά διευρυνθεί. Εκτός του Φώτη Κουβέλη και του Νίκου Κωνσταντόπουλου που μπορεί να παίξουν από πλευράς πολιτικών, ακούγονται οι κ. Πικραμένος, Διαμαντούρος και Γαβράς.

Αυτά ως σήμερα, γιατί έχουμε ακόμη πολύ καιρό και η αναζήτηση θα συνεχίζεται μέχρι να βρουν μια προσωπικότητα στην οποία ο Τσίπρας δεν θα μπορεί να πει όχι. Αν αυτή τη λύση ψάχνουν την έχουν μπροστά τους… Μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα από το Μαξίμου και την Ιπποκράτους, στην Κουμουνδούρου:

Τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτόματα με ένα σμπάρο καθαρίζουν. Και τις εκλογές αποφεύγουν και ξεφορτώνονται τον Αλέξη (θα ασχολείται πλέον με γιορτές και παρελάσεις…) που εξαιτίας του έχουν χάσει τον ύπνο τους, αυτοί μαζί με το οικονομικό κατεστημένο, που τρέμει μην χάσει τα αυγά και τα πασχάλια…

Καλό, αν δεν ήταν όνειρο…


Σχολιάστε εδώ