Ο Ιωαννίδης πάει για νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας!

Καλά κρατεί η κόντρα του Ολυμπιακού με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης! Παρά τις διαρροές από την ΕΟΚ για επίτευξη συμφωνίας στο θέμα της ασφάλισης όσων παικτών συμμετέχουν στις Εθνικές ομάδες, οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση το μεσημέρι της Παρασκευής και άδειασαν εντελώς όλους όσους αισιοδοξούσαν για την έκβαση της υπόθεσης.

«Μετά τη χθεσινή επίσκεψη των εξειδικευμένων συμβούλων της ΚΑΕ Ολυμπιακός στα γραφεία της ΕΟΚ, αποδείχθηκε περίτρανα ότι οι αθλητές που συμμετέχουν στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι. Δυστυχώς, οι διαβεβαιώσεις της ΕΟΚ, αναφορικά με την ασφαλιστική κάλυψη των διεθνών αθλητών, δεν ανταποκρίνονται επ’ ουδενί στην πραγματικότητα», ανέφεραν οι Πειραιώτες και προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού! Ο Γιάννης Ανδριανός κάλεσε τον Γιώργο Σκινδήλια στο γραφείο του και απέσπασε τη δέσμευση των «ερυθρολεύκων» ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης ώστε να τεθούν οι διεθνείς στη διάθεση του Φώτη Κατσικάρη.

Είναι γεγονός ότι στον Ολυμπιακό αναπτύσσουν πολύπλευρη δραστηριότητα το τελευταίο διάστημα. Αφενός στήριξαν την επανεκλογή του Γιώργου Χαλβατζάκη στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ κόντρα στην ΕΟΚ και στον Παναθηναϊκό, που προώθησαν την υποψηφιότητα του Γιώργου Μαμαλάκη.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιάννη Ιωαννίδη για τα χρήματα που διεκδικούσε ο άλλοτε πολυνίκης προπονητής. Με την προοπτική να στηρίξει ο Ολυμπιακός ενδεχόμενη κάθοδο του «Ξανθού» στις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ για τη διεκδίκηση της προεδρίας κόντρα στον Γιώργο Βασιλακόπουλο! Μία κίνηση που μπορεί να αλλάξει πλήρως τις ισορροπίες στο ελληνικό μπάσκετ.

Στον αγωνιστικό τομέα, το διαζύγιο της πειραϊκής ομάδας με τον Στράτο Περπέρογλου ελάχιστα επηρεάζει τον σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν. Η διαφορά με τον Μάντζαρη ασφαλώς και ενοχλεί περισσότερο τους διοικούντες τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό και δεν παρατούν οι «ερυθρόλευκοι» την υπόθεση. Παράλληλα, όμως, κινούνται πλέον για την απόκτηση τουλάχιστον δύο περιφερειακών με τον Ντιλέινι της Μπάγερν να αποτελεί τον βασικό στόχο και τον Έισι Λο να παραμένει στο κάδρο, εφόσον το επιτρέψουν οι ιατρικές εξετάσεις του παίκτη, ενώ για τη θέση του «Πέρπε» παίζει ο Μπράμος!


Σχολιάστε εδώ