Αβέβαιο το μέλλον

Επισημαίνει συγκεκριμένα την καθυστέρηση στην ένταξη της Ορχήστρας των Χρωμάτων σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, όπως έχει ζητήσει η διοίκησή της, ως απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχιστεί η λειτουργία της.

• Μαμά έγινε για δεύτερη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έφερε στον κόσμο την κορούλα της, και η εκπομπή του Alpha «Happy day» σκέφτεται να την αντικαταστήσει με πολλούς γκεστ παρουσιαστές. Αν και μέχρι τις 8 Αυγούστου, όταν θα πέσει η αυλαία του μαγκαζίνο, δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τη Σταματίνα στο πόστο της.

• Ο Μάρκος… γυναίκα! Μάρκος Σεφερλής, ο περιζήτητος! Από τη μια, τον θέλει το Mega για ένα επιθεωρησιακό σόου, μετά την επιτυχία του στο «Just the Two of Us», και από την άλλη το Star για μια νέα σειρά μυθοπλασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς έχουν αρχίσει τις επαφές με τον ηθοποιό προκειμένου να ερμηνεύσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν τον ρόλο μιας χήρας! Ο Μάρκος, εξπέρ στις γυναικείες μεταμφιέσεις -τον είχαμε δει και ως «Κυρία Νταπφάιρ» στο θέατρο-, αναμένεται να εντυπωσιάσει και στη μικρή οθόνη.

• Στον ΑΝΤ1 έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για την καινούργια κωμική σειρά «Οι απόφοιτοι», όπως είναι η ακριβής μετάφραση του πρωτότυπου τίτλου «Graduados», που προέρχεται από την Αργεντινή.

• Ένα εκατομμύριο τριακόσιες εβδομήντα επτά χιλιάδες τηλεθεατές είδαν το φινάλε του «YFSF». Με τέτοια τηλεθέαση, πώς να μη γιορτάσει η «dream team» του σόου;

Πέντε κιλά ρακή από τη Σητεία, την ιδιαίτερη πατρίδα του, είχε πάει στο Στούντιο Κάπα στην Παλλήνη ο Γιάννης Σαββιδάκης για να γιορτάσει με τους συμπαίκτες του τον τελικό του «YFSF», με το που έπεσε η τηλεοπτική αυλαία.

Ο νικητής του «YFSF», που συγκίνησε τους τηλεθεατές ως Ψαραντώνης (η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο έφτασε το 39,2% και στα νεανικά κοινά το 40,2%), χόρεψε στο πλατό μέχρι τις πέντε το πρωί κρητικά τραγούδια, μαζί με τους Κώστα Δόξα, Λευτέρη Ελευθερίου, Ελευθερία Ελευθερίου, Μπέτυ Μαγγίρα, με τη συνοδεία λύρας, λαούτου και βιολιού.


Σχολιάστε εδώ