Στ’ αυτί…

• Το «Τσαντίρι» θα συνεχίσει και του χρόνου! Και όχι μόνο θα επιστρέψει δριμύτερο στον Alpha, αλλά θα περιπλανηθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Αυτή ήταν η υπόσχεση που έδωσε ζωντανά στο τηλεοπτικό του κοινό ο Λάκης Λαζόπουλος κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής του από τη Θεσσαλονίκη. Η Αννίτα Πάνια, αν και στο παρελθόν είχε νιώσει τη σάτιρα του Λάκη στο πετσί της, δέχθηκε να πάει μαζί του στη συμπρωτεύουσα για ένα σκετσάκι με κεντρική ιδέα την εκπομπή της «Αννίτα SOS».

• Το πρόγραμμα που έκανε αδιαμφισβήτητα τη διαφορά! Η σειρά το «Κάτω Παρτάλι» συγκέντρωσε μέσο όρο τηλεθέασης 51,6% στο γενικό σύνολο καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν και 56,7% στα νεανικά κοινά.

• «Τα Καρντάσιανς» ήρθαν για να μείνουν στον ΑΝΤ1! Μάλιστα, τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχουν και ένα επιπλέον συν! Θα είναι λάιβ και όχι σε μαγνητοσκόπηση. Αυτό από μόνο του μόνο θετικές προεκτάσεις μπορεί να έχει, καθώς ο αυθορμητισμός και οι γρήγορες χιουμοριστικές ατάκες είναι στοιχείο που το διαθέτει τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και η Μαρία Μπεκατώρου και ο ανατρεπτικός Δημήτρης Σταρόβας.

• Φουλ του άσου;
Όχι, φουλ της Ζέτας! Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται αυτή την περίοδο στο Mega για το πού και πώς θα αξιοποιηθεί το χρυσό κορίτσι του καναλιού.

Το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια συζητήθηκε και για την πρωινή ζώνη του σταθμού. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι η όμορφη ηθοποιός θα παρουσιάσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν το μουσικό σόου «Rising Star», εφάμιλλο του «The Voice».


Σχολιάστε εδώ