Νέα προβλήματα για την Αγιά Σοφιά

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τα βρήκαν σε επίπεδο κορυφής με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι συνιστώσες της αξιωματικής αντιπολίτευσης τάσσονται κατά της Αγιά Σοφιάς, ενώ την ίδια στάση κρατούν και από τη ΔΗΜΑΡ.

Στον χορό μπήκε και ο συνδυασμός του νέου δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου με ανακοίνωση της Πέμπτης: «Απόλυτη προστασία του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, του δασικού και αναδασωτέου χαρακτήρα του, αξιοποιώντας κάθε δυνατό μέσο», αξίωσε ο συνδυασμός που κέρδισε τις εκλογές στην περιοχή που λογίζεται η φυσική έδρα της ΑΕΚ.

«Η επιμονή της κυβέρνησης να εντάξει το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ ως άρθρο στο νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας είναι ενδεικτική των προθέσεών της.

Ο στόχος της δεν είναι κυρίως η ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά να καταστήσει το Άλσος βορά σε μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα στα πλαίσια του γενικότερου ξεπουλήματος δασών και παραθαλάσσιων εκτάσεων της χώρας μας.

Πιο συγκεκριμένα, με το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο:

Αίρει τον δασικό και αναδασωτέο χαρακτήρα του Άλσους. Παραδίδει το Άλσος σε έναν νέο φορέα αφαιρώντας το από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και τον λαό της πόλης μας.

Ανοίγει τον δρόμο για την τσιμεντοποίηση του 5% (23,5 στρέμματα) του Άλσους.

Το απώτερο μέλλον του Άλσους με το νέο ρυθμιστικό, όπως άλλωστε φωτογραφίζεται εντός του, ακούει σε ένα όνομα, ΤΑΙΠΕΔ.

Η Δύναμη Πολιτών δηλώνει ξεκάθαρα ότι από 1/9/2014 που θα αναλάβει καθήκοντα ως νέα δημοτική αρχή της πόλης και με τη συγκρότηση του νέου δημοτικού συμβουλίου, έχει όλη την καλή διάθεση να συνεργαστεί με την ΑΕΚ και να βρεθούν λύσεις ώστε πολύ σύντομα να εκπληρωθεί το όνειρο των φιλάθλων της ΑΕΚ, κάτι που αποτελεί και δικό μας στόχο.

Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και την ύστατη στιγμή, να σταματήσει τον εμπαιγμό και τα παιχνίδια στις πλάτες των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Το Άλσος είναι υπόθεση όλων μας. Παίρνουμε την πρωτοβουλία κοινής σύσκεψης και κάνουμε όλες τις ενέργειες για να προκαλέσουμε όλες τις παρατάξεις και τους νέους συνδυασμούς να πάρουν επίσημα ξεκάθαρη θέση για τις προβλέψεις του νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου ώστε να ενημερωθεί συνολικά ο λαός της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Στον αγώνα της προστασίας του Άλσους αλλά και της ανέγερσης του νέου αθλητικού σταδίου, ο λαός της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και η ΑΕΚ θα πρέπει να πορευτούν ως σύμμαχοι.

Η τεχνική του διαίρει και βασίλευε είναι γνωστή και δεν θα την ανεχθούμε. Απέναντι σε όσους επιβουλεύονται το Άλσος και προσπαθούν να δημιουργήσουν τεχνητή πόλωση και να δηλητηριάσουν τις ψυχές μας, εμείς τους απαντάμε καθαρά: Λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος», κατέληξε η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι συνεργάτες του Άρη Βασιλόπουλου. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι το όνειρο κατασκευής νέου γηπέδου για την ΑΕΚ απομακρύνεται ολοταχώς και μετατρέπεται σε εφιάλτη!


Σχολιάστε εδώ