Μπελάδες για ΠΑΟ και Γιαννακόπουλο

Το φύλλο αγώνα εξετάστηκε άμεσα και στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβλήθηκε ποινή 3μηνης απαγόρευσης εισόδου σε γήπεδα με υποχρεώσεις της ομάδος του, ενώ στην απόφαση εμπεριέχονται και πρόστιμα συνολικού ύψους 33.200 ευρώ.

Οι μπελάδες του Γιαννακόπουλου, βέβαια, συνεχίζονται διότι ο προϊστάμενος της Αθλητικής Εισαγγελίας Χάρης Λακαφώσης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για όσα διαδραματίστηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η κίνηση του Λακαφώση, ωστόσο, μπορεί να αποδειχθεί άνευ ουσίας, εκτός και αν ασκηθεί ποινική δίωξη στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ή στους συνεργάτες του.

Παράλληλα με τη δήλωσή του ότι «δεν είμαι Αλαφούζος ή Βαρδινογιάννης», ο Γιαννακόπουλος έθεσε σε κίνδυνο την ενότητα του Παναθηναϊκού. Έπειτα από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, όμως, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ προέβη σε διευκρινιστική δήλωση: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προκειμένου ν’ αποφευχθεί η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, οφείλω να διευκρινίσω το εξής: Μέσω της δήλωσης στην οποία προχώρησα το βράδυ της Πέμπτης 29 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να θίξω τους κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο. Ο στόχος μου ήταν -και παραμένει φυσικά- να τονίσω σε όλους ότι όταν αδικείται η ομάδα μου, εγώ θα αντιδρώ και δεν θα κρατώ το στόμα μου κλειστό. Έκρινα σκόπιμο να προχωρήσω σ’ αυτή τη διευκρίνιση ώστε να αποφευχθούν διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια», είπε ο Γιαννακόπουλος. Φράσεις απαραίτητες για να πάρει συγχωροχάρτι από τον Αλαφούζο, ο οποίος έδειξε ότι θεωρεί λήξαν το θέμα με όσα είπε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο ιντερνετικό ραδιόφωνο των οργανωμένων οπαδών.

«Όταν άκουσα τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου τις βρήκα και λίγο διασκεδαστικές, είχε πλάκα. Ούτε θύμωσα, ούτε τίποτα. Έγραψε η Live Sport κάτι σήμερα, ήταν τελείως λάθος. Κάναμε μια διευκρίνιση και τελείωσε το θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΠΑΕ και πρόσθεσε: «Ελπίζω πως, όταν ο κ. Γιαννακόπουλος έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα, θα βοηθήσει την ΠΑΕ. Από εκείνον εξαρτάται. Εμείς θεωρούμε πως δεν πρέπει να υπάρχουν διχόνοιες. Το “τριφύλλι” είναι πάνω από όλα. Είχε νεύρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και είπε μια κουβέντα παραπάνω. Ως πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να είμαι ενωτικός.

Έχουμε φιλικά αισθήματα προς την ΚΑΕ και… τελεία. Μακάρι να προλάβαινα να πάω μπάσκετ. Δεν έχω χρόνο», είπε ο Αλαφούζος.


Σχολιάστε εδώ