Μαξίμου κατά Μιχελάκη

Κι όταν άρχισε η συζήτηση για το πώς έγινε αυτό, ήταν αρκετό το όνομα Γιάννης Μιχελάκης που ανέφερε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού. Διαπίστωσαν ότι τους πήρε στον λαιμό του με τις διαβεβαιώσεις ότι η Νέα Δημοκρατία μόνη της μπορεί να κερδίσει την Περιφέρεια Αττικής.

Η παταγώδης αυτή αποτυχία φέρνει τον Μιχελάκη κοντά στην πόρτα της εξόδου από το υπουργείο Εσωτερικών αλλά και τον Καλογερόπουλο σε δύσκολη θέση, αφού πλέον δεν μπορούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα.

Είδαν τον Σγουρό την πρώτη Κυριακή να παίρνει περί τις 20.000 ψήφους περισσότερες από το 2010 και τον Κουμουτσάκο να μην μπαίνει καν στον δεύτερο γύρο, γιʼ αυτό και τη Δευτέρα το πρωί, με μια κίνηση που δείχνει άγχος, έβαλαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ανακοινώσει στήριξη στον Σγουρό και τον Καμίνη, ακριβώς για να μην μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίσει στο κέντρο της Αθήνας.

Όμως ο υπόγειος πόλεμος του Μιχελάκη, όπως έχουν μάθει πλέον στο Μαξίμου, ακύρωσε την προσπάθεια της κυβέρνησης, αφού τα τηλέφωνα και το στενό μαρκάρισμα σε δημάρχους της Νέας Δημοκρατίας ήταν σαφές: Ή Δούρου ή άκυρο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κουμουτσάκος, ο οποίος είχε πιστέψει το παραμύθι Μιχελάκη ότι θα είναι στον δεύτερο γύρο. Γιʼ αυτό και την κρίσιμη εβδομάδα ανάμεσα στις δύο Κυριακές, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν, έλουζε τον Σγουρό με τα «καλύτερα». Στο Μαξίμου έχουν καλή πληροφόρηση για το τι ακριβώς έχει συμβεί και τη μεγάλη ζημιά που έκανε ο Μιχελάκης, από προσωπικά καπρίτσια, όπως ειπώθηκε…


Σχολιάστε εδώ