Ζήλεψε η Γιάννα τον Μαρινάκη…

«Στον Πειραιά δεν υπάρχει Μώραλης, αλλά μόνο Μαρινάκης», δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και πρόσθεσε: «Ο κ. Μαρινάκης δεν είναι απλώς επιχειρηματίας. Όταν εμφανίζεται κάτι στα κοινά που δεν προέρχεται από την πολιτική είναι ανησυχητικό. Δεν συμφωνώ με τη γηπεδοποίηση και τις σκοτεινές καταστάσεις στην πολιτική».

Αυτό όμως δεν έκανε και η ίδια; Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, για τους οποίους να θυμίσουμε ότι ακόμη δεν έχει δοθεί ο λογαριασμός και ο ελληνικός λαός δεν ξέρει πόσο τους πλήρωσε, το δικό της προφίλ δεν πρόβαλε παντού; Επιχειρηματίας δεν ήταν (και είναι) και αυτή; Μόνιμη φιλοδοξία της δεν συνεχίζει να είναι η πολιτική και κοινή είναι η αίσθηση ότι στόχος της είναι να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα στον Alpha, ότι είναι διαθέσιμη αν τη φωνάξουν, μόνο που δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, άσε που αν συμβεί θα ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων.

Δεν άφησε πάντως αναπάντητη την πρόκληση ο νέος δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Σήκωσε το γάντι και να τι της απάντησε:

«Η “συγγραφέας” Γιάννα Αγγελοπούλου με τον γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα. Καμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτή, την αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει, αφηγούμενη αυτό».


Σχολιάστε εδώ