Τι έγινε στους άλλους δήμους

Στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη ο σημερινός δήμαρχος επανεξελέγη με ποσοστό 62%. Ο πρώην δήμαρχος Στ. Μπενετάτος (ΚΚΕ) πήρε μόλις 12,95% και ο «αντάρτης» Κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε ανεξαρτητοποιηθεί από τον συνδυασμό του δημάρχου, 10,92%.

Εύκολα αναμένεται να… καθαρίσει σήμερα ο Σταύρος Κασιμάτης στον Κορυδαλλό. Ο νυν δήμαρχος ετοιμάζεται για τρίτη συνεχόμενη θητεία μετά το 34,50% που πήρε στον α΄ γύρο. Απέναντί του ο Γ. Μελάς με 23,32%, που ηγείται των ανεξαρτητοποιηθέντων του συνδυασμού του δημάρχου, αλλά δεν έδειξε ότι έχει τα φόντα να τον αντιμετωπίσει. Η διαφορά είναι μεγάλη και οι… δεξαμενές ψήφων, από τις οποίες ο Κασιμάτης προσδοκά να ενισχύσει τη δύναμή του, πολλές.

Θρίλερ έχουμε στο Πέραμα, όπου ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Λαγουδάκος, που πήρε 27,29% θα αντιμετωπίσει τον Γιάννη Λαγουδάκη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται 5 μονάδες πίσω του. Ο πρώτος έχει το αβαντάζ ότι τρίτος συνδυασμός είναι της Γιώτας Βοϊδονικόλα που πήρε 17,50% αλλά προέρχεται από τον ίδιο ιδεολογικό χώρο με τον Λαγουδάκο (ΝΔ), κάτι που σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι της μάλλον θα τον στηρίξουν.

Στη Σαλαμίνα, ο δήμαρχος Γ. Τσαβαρής με 43% θα βρεθεί απέναντι στη Ρούλα Νάνου που πήρε 35%. Ρυθμιστής θα είναι ο πρώην δήμαρχος Σπύρος Σοφράς, που πήρε 12% και μάλλον θα στηρίξει τη Νάνου.

Τέλος, στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής με 18,28% θα αναμετρηθεί με τον Χρήστο Βρεττάκο του ΣΥΡΙΖΑ που πήρε 18,31%. Τρίτος ήρθε ο Φώτης Μελάς (ΝΔ), τέταρτος ο Ηλίας Πατίδης (ΚΚΕ) και πέμπτος ο Χρήστος Σαλαλές, όλοι με ποσοστό γύρω στο 14%! Εδώ σίγουρα θα γίνει… μάχη.


Σχολιάστε εδώ