Ψήφος στο ΚΚΕ δίνει δύναμη στον λαό για την επόμενη μέρα

Ισχυρό ΚΚΕ γιατί μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα, χωρίς τα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων, γιατί μπορούμε να ανοίξουμε τον δρόμο για ριζικές φιλολαϊκές αλλαγές.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εκβιάζουν ξανά, προσπαθούν να φοβίσουν τον λαό ότι, αν καταψηφιστούν, η χώρα θα μπει πάλι σε περιπέτειες. Καλλιεργούν ψεύτικες προσδοκίες για ανακούφιση μέσα από την έξοδο στις αγορές και την όποια ανάκαμψη της οικονομίας.

Κερδισμένοι θα βγουν πάλι οι μεγαλοεπιχειρηματίες και όχι ο λαός, που συνεχώς θα ματώνει για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί αυταπάτες ότι η ΕΕ μπορεί να αλλάξει, ότι ο λαός μπορεί να κερδίσει χωρίς σύγκρουση με τα δεσμά της. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κρύβουν ότι η ΕΕ έχει συγκροτήσει Μνημόνια διαρκείας και μηχανισμούς επιτήρησης για όλες τις χώρες, ότι ο στόχος της ανταγωνιστικότητας, που υπηρετούν, οδηγεί σε νέα αντιλαϊκά μέτρα. Γιατί και ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πίσω δεσμεύσεις που είχε δώσει. Παραπέμπει στο άγνωστο μέλλον την κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων του Μνημονίου, δηλαδή του ίδιου του Μνημονίου.

Την επόμενη ημέρα ο λαός έχει ανάγκη από ισχυρό ΚΚΕ

Αυτό θα είναι το πραγματικά νέο, το ελπιδοφόρο εκλογικό αποτέλεσμα. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με την κυβερνητική σταθερότητα και ο ΣΥΡΙΖΑ με την κυβερνητική εναλλαγή, θέλουν τον λαό δεμένο στα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων.

Η ψήφος στο ΚΚΕ εκφράζει γνήσια τη λαϊκή αντίθεση στην πολιτική της ΕΕ, αντιπαλεύει την κυβερνητική πολιτική, στοχεύει τον πραγματικό αντίπαλο που υπάρχει πίσω από τις κυβερνήσεις, την ΕΕ και τα μονοπώλια.

Η ψήφος στο ΚΚΕ δίνει δύναμη στον λαό για την επόμενη ημέρα όπου, ανεξάρτητα ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος, θα είναι εδώ η ΕΕ, τα Μνημόνια διαρκείας και οι απαιτήσεις του κεφαλαίου.

Ψήφο στο ΚΚΕ, στη Λαϊκή Συσπείρωση για να έχει ο λαός συμπαραστάτες ευρωβουλευτές και δημάρχους, για να ενισχυθεί η Λαϊκή Συμμαχία με αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με τον λαό στην εξουσία να κάνει κουμάντο στην οικονομία.


Σχολιάστε εδώ