Να ενωθούμε και να αποφασίσουμε μαζί για το μέλλον της πατρίδας μας

Λέμε ναι στην Ευρώπη των ίσων, ναι στην Ευρώπη των εθνών-κρατών. Λέμε όχι στην Ευρώπη της ομοσπονδίας, όπου τα κράτη συνθλίβονται κάτω από μία μπότα, που είναι η δύναμη των μεγάλων κρατών που επιθυμούν, προσδοκούν και πλέον ανακοινώνουν και επίσημα ότι ο στόχος τους είναι η ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης και η κατάργηση των εθνών-κρατών.

Στο ευρωπαϊκό περιβάλλον έχουμε δύο μεγάλα κόμματα, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και το Σοσιαλιστικό Κόμμα. Ανακοινώνουν ξεκάθαρα ότι σε αυτές τις ευρωεκλογές θα ζητήσουν να εκλεγούν οι αντιπρόσωποι εκείνοι που θα προχωρήσουν στον μετασχηματισμό της Ευρώπης σε μία ομοσπονδία, στην υποστολή των σημαιών, στην υποστολή των πολιτισμών, στην υποστολή της ιστορίας, στην ισοπεδοποίηση. Σε αυτή την Ευρώπη λέμε όχι. Έχουμε μία διαλυμένη μεσαία τάξη, με λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με δύο εκατομμύρια ανέργους, με 300.000 και πλέον έλληνες πολίτες-νέους μετανάστες κάθε χρόνο, συνήθως διπλωματούχους. Πρόκειται για νέα παιδιά που φεύγουν από την πατρίδα, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να μετατρέπεται σε μία χώρα γερόντων.

Αποφασίζουμε για το αύριο. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουμε ότι αυτό πρέπει να γίνει μακριά από μικροσυμφέροντα, από εγωπάθειες, από ιδιοτελείς σκοπούς ή μικροπολιτικές.

Δεν έχουμε πλέον περιθώρια για εσωστρέφεια. Πρέπει να σκεφτούμε και πρέπει να αποφασίσουμε για τις γενιές των Ελλήνων μπροστά μας.

Είμαστε μια χώρα με πλούτο γης, ένας δημιουργικός λαός που έχει πολιτισμό, ιστορία, αλλά πάνω από όλα έχει γενναιότητα ψυχής. Με όλα αυτά στη σκέψη μου και περισσότερο στην καρδιά μου, θέλω να καλέσω όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απʼ άκρη σʼ άκρη αυτής της πολύτιμης γης να σταματήσουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη. Να ενωθούμε και να αποφασίσουμε μαζί για το μέλλον της πατρίδας μας, για το μέλλον των γενεών που έρχονται.

Η Ελλάδα είναι δυνατή. Μπορεί να ξαναπάρει μπρος με τον πλούτο τον οποίο κατέχει, με σκληρή δουλειά, με αναδιάρθρωση του κράτους, με αλλαγές στα κακώς κείμενα και με μία κυβέρνηση που θα ενώνει. Μία κυβέρνηση η οποία θα δίνει λογαριασμό μόνο στον ελληνικό λαό και όχι στη Μέρκελ και στους διάφορους επισκέπτες-εξουσιαστές στα υπουργεία, που δεν έχουν εκλεγεί, αλλά διοριστεί από την Κομισιόν, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τους δανειστές.

Η Ελλάδα μπορεί σύντομα να γίνει ξανά ισχυρή.

Μπορούμε σύντομα να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στις Ελληνίδες και στους Έλληνες.


Σχολιάστε εδώ