Μιχαλολιάκος: Ο συνδυασμός τους είναι οι τρεις τελευταίες δημαρχιακές θητείες σʼ ένα πακέτο!

«Θα περίμενα ασφαλώς, όταν ανέλαβα δήμαρχος, να ανήκει στον δήμο και να έχει αξιοποιηθεί. Αντί γι αυτό, βρήκα σκαφάτους και ιδιοκτήτες πολυτελών αυτοκινήτων, να το έχουν «καταλάβει». Άνθρωποι διαφόρων εθνοτήτων όπου καπηλεύονταν τους αδερφούς μας Ποντίους εκ Ρωσίας προερχομένους.

Και κάτι ακόμα χειρότερο, μια δικαστική απόφαση που έλεγε ότι νομίμως έμεναν εδώ, γιατί είναι άτυπη φιλοξενία!

Με αυτό το αρνητικό κλίμα ξεκινήσαμε. Ξεκινήσαμε το δικαστικό μας αγώνα. Πετύχαμε όπως οι νομικοί γνωρίζουν, τελεσίδικες αποφάσεις σε χρόνο, για τα δικαστικά δεδομένα, ρεκόρ. Εντός δύο ετών είχαμε πετύχει τελεσίδικη απόρριψη από τον Άρειο Πάγο. Και το πιο δύσκολο κομμάτι των εξώσεων το αντιμετωπίσαμε. Αντί να ντρέπονται που είχαν αφήσει έτσι το Στρατόπεδο Παπαδογεωργή που τους είχα δώσει και να απολογούνται, μας κατηγορούν! Γιατί αυτός ο συνδυασμός που κατεβάζουν είναι οι τρεις τελευταίες δημοτικές θητείες σε ένα πακέτο. Αυτοί που ηγήθηκαν της καθαριότητας επί Φασούλα και λοιποί επί Αγραπίδη. Να είναι καλά. Εμείς έχουμε τη μεγαλύτερη δύναμη μαζί μας: τον πειραϊκό λαό.

Γιʼ αυτό και κάθε φορά που θα παίρνουν μια δημοσκόπηση θα εκνευρίζονται. Να τους παρακαλέσω από αγάπη, να εκνευρίζονται λιγότερο, γιατί το βράδυ των δημοτικών εκλογών, στις 18 Μαΐου, θα εκνευριστούν πολύ περισσότερο».


Σχολιάστε εδώ