Κληρώνει για την Εθνική τη Δευτέρα

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διανομή των εισιτηρίων στους παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υποχρεώθηκε να ανακοινώσει από την Τετάρτη τους 30 παίκτες της προεπιλογής του επειδή καθημερινά διέρρεε και μία διαφορετική λίστα. Άλλοτε από το Περού και άλλοτε από την Αγγλία και συγκεκριμένα από το BBC. Η ΕΠΟ διέψευδε, αλλά ο Σάντος αντιλήφθηκε ότι κινδύνευε να χάσει εντελώς τον έλεγχο της κατάστασης και έτσι αφού μίλησε με τους Μιχάλη Σηφάκη, Δημήτρη Σιόβα και Σωτήρη Νίνη για να τους εξηγήσει την απόφασή του, στο τέλος προχώρησε στη δημοσιοποίηση των εκλεκτών του.

Αναλυτικά οι 30 του Σάντος

Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Αλέξανδρος Τζόρβας, Βασίλης Τοροσίδης, Λουκάς Βύντρα, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, Γιώργος Τζαβέλλας, Νίκος Καράμπελας, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιώλης, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Καραγκούνης, Παναγιώτης Κονέ, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Γιάννης Φετφατζίδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Από τους 30 θα κοπούν τη Δευτέρα οι επτά και οι υπόλοιποι 23 θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία. Στην άμυνα παίζεται μία θέση μεταξύ των Τζαβέλλα και Καράμπελα, ενώ μία άλλη διεκδικούν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Μόρας. Από τους τερματοφύλακας θα κοπεί ένας εκ των Τζόρβα, Καπίνο, ενώ στην επίθεση θα εξαρτηθούν πολλά από την κατάσταση του Κώστα Μήτρογλου.


Σχολιάστε εδώ