ΔΗΜΟΙ

• Φαβορί για την επανεκλογή του είναι ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Δημήτρης Χατζηδάκης. Ακόμα και παράγοντες που βρίσκονται σε αντίθετους πολιτικούς χώρους αναγνωρίζουν το έργο του και λένε ότι δεν θα έχει αντίπαλο. Μαζί του κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Τάκης Βατίστας, μόλις 23 ετών, ο Βενιαμίν του συνδυασμού, που όμως με τον δυναμισμό της ηλικίας του και την ανόθευτη αγάπη του για την περιοχή που γεννήθηκε και ζει, έχει να προσφέρει πολλά.

• Με τον συνδυασμό του δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη στη Νέα Σμύρνη κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος η πολύ γνωστή εκπαιδευτικός της περιοχής και με πολύχρονη προσφορά στην Παιδεία, Δέσποινα Τζεφριού-Χατζηγεωργίου. Η εν λόγω υποψήφια είναι πρώην διευθύντρια του Γυμνασίου της Ευαγγελικής Σχολής και ιδρυτικό μέλος και γραμματέας του Συλλόγου «ΠΑΙΔΕΙΑ Αριστεύειν». Τα τελευταία χρόνια είναι και μέλος του ΔΣ του Νομικού Προσώπου στο οποίο υπάγονται τα ΚΑΠΗ του δήμου. Με την εμπειρία της, τις δεξιότητές της και την επιστημονική της επάρκεια, σίγουρα έχει να δώσει πολλά στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

• Με τον συνδυασμό του Γ. Κουμουτσάκου στον Νότιο Τομέα στην Περιφέρεια Αττικής κατεβαίνει ο Μανώλης Ελευθεριάδης, πολιτικός επιστήμονας με μεγάλη εμπειρία και πολλές γνώσεις σε δράσεις που αφορούν ευρύτερα αυτοδιοικητικά θέματα. Σίγουρα η παρουσία του στο περιφερειακό συμβούλιο θα… μετρήσει.

• Μεγάλη συγκέντρωση στον Πειραϊκό Σύνδεσμο είχαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ο Γ. Κουμουτσάκος με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Κυριάκο Καλογεράκο. Πολύς κόσμος και καλή ατμόσφαιρα, που δείχνει ότι το μήνυμα του συνδυασμού… περνάει!

• Με επιστολή του προς τη στήλη ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στ. Χρήστου, αναφερόμενος στο σχόλιο της περασμένης Κυριακής για τις εντυπώσεις που δημιούργησε η συνάντησή του με τον Κ. Καλογεράκο αναφέρει πως ό,τι κι αν βάλει κανείς με το μυαλό του αφορά τον ίδιο και η εντύπωση του καθενός παραμένει εντύπωση. Ο νοών νοείτω…

• Σταθερή αξία στην περιφέρεια ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης. Πραγματικά, με την αμέριστη συμπαράσταση του περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού έκανε τεράστιο έργο στα νησιά και έλυσε προβλήματα που χρόνιζαν επί δεκαετίες. Δικαιολογημένα, λοιπόν, περιμένει στις σημερινές εκλογές τη δικαίωσή του αλλά και την ενίσχυσή του ώστε να μπορέσει στην επόμενη πενταετία να κάνει ακόμα καλύτερα πράγματα.

• Στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου είναι το φαβορί. Σοβαρός, μετρημένος, με αξιόλογο έργο και χωρίς φανφάρες, έχει κερδίσει πολλές συμπάθειες. Το σημαντικότερο επίτευγμά του είναι ότι κατάφερε κι έφερε… σε λογαριασμό τον Ταύρο που ήταν μία περιοχή περίπου διαλυμένη! Κατά συνέπεια, δικαιούται να ελπίζει ότι οι δημότες του θα αναγνωρίσουν αυτά που έκανε και θα τον στηρίξουν και πάλι. Αξιοπρόσεκτη υποψηφιότητα στον συνδυασμό του ο προερχόμενος από τον Ταύρο Στράτος Κυριακόπουλος, γεννημένος μαχητής, σοβαρός επαγγελματίας και άριστος οικογενειάρχης, που έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο του.


Σχολιάστε εδώ