Δεν μπορεί ο Μίκης να δηλώνει απών από τη μάχη

Το ΔΙΑΨΕΥΔΩ κατηγορηματικά, είπε ο Μίκης, εξηγώντας ότι «η ”δήλωση” αυτή που αναπαράγεται τώρα, έχει γίνει προ διετίας, στα πλαίσια της προσπάθειας που είχα καταβάλει ως επί κεφαλής της ΣΠΙΘΑΣ για τη δημιουργία ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, στο οποίο βεβαίως είχε κληθεί να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η προσπάθεια αυτή, όπως είναι γνωστό, δυναμιτίστηκε και απέτυχε» και πρόσθεσε:

«Για τελευταία φορά, δεν έχω συναντήσει κανέναν πολιτικό εδώ και πάρα πολύ καιρό και ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ στις επερχόμενες εκλογές, δημοτικές και ευρωεκλογές».

Θα διαφωνήσουμε με τον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη μας, ο οποίος έχει δώσει πάρα πολλά στην Ελλάδα και βοήθησε όσο κανείς άλλος στα πέτρινα χρόνια της δικτατορίας των συνταγματαρχών. Σε αυτές τις τραγικά δύσκολες συνθήκες που ζει η κάθε οικογένεια, που η νέα γενιά για την οποία πάλεψε και της έδωσε όραμα για να σταθεί στα πόδια της έχει καταρρεύσει και παίρνει τον δρόμο της ξενιτιάς, που η ανεργία έχει φέρει σε απόγνωση ενάμισι εκατομμύριο συμπατριώτες μας, που τα λουκέτα έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους, ο Μίκης του να δηλώνει απών. Απογοητεύσεις και αν συνάντησε σε αυτά τα χρόνια της κρίσης που έχει διαλύσει τη χώρα μας.

Τώρα τον έχει ανάγκη ο τόπος. Μπροστάρη τον θέλει ο λαός, να σταθεί δίπλα για να βγει στο ξέφωτο.


Σχολιάστε εδώ