Ψάχνονται στον ΠΑΟ με Βεζένκοφ!

Το στίγμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για στροφή του Παναθηναϊκού στους έλληνες παίκτες σήμανε συναγερμό στην πιάτσα του μπάσκετ, αλλά παράλληλα επιβεβαίωσε πλήρως τα ρεπορτάζ που κάναμε εδώ και τρεις μήνες όταν αναδεικνύαμε ως στόχους του «τριφυλλιού» τον Λευτέρη Μποχωρίδη και γράφαμε για το παιδομάζωμα που επιχειρούσαν οι «πράσινοι». Εκτός από τον νεαρό πλέι μέικερ, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και για τον άλλον πιτσιρικά του Άρη, τον Βεζένκοφ. Μόνο που εκεί καλείται να αντιμετωπίσει τις σειρήνες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από την Τουρκία. Ο νεαρός φόργουορντ έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου που τον καθιέρωσε στον Άρη και τον θέλει μαζί του την επόμενη σεζόν. Αλλά ο Γιαννακόπουλος έχει αποδείξει ότι όταν θέλει έναν παίκτη, συνήθως βρίσκει τον τρόπο να τον πείσει.

Από ‘κει και πέρα, στον Παναθηναϊκό έπεσε το όνομα του Νίκου Ζήση. Με τους «πράσινους» να εμφανίζονται θετικοί, όπως και ο διεθνής γκαρντ.

Αλλά το φλερτ θα εξελιχθεί μόνο αν κλείσει οριστικά η πόρτα του Νικ Καλάθη. Επίσης παίζει και το σενάριο της επιστροφής του Κώστα Καϊμακόγλου, ενός παίκτη με πολλούς υποστηρικτές στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, θα αξιοποιήσουν άμεσα και τα δικά τους παιδιά. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πήρε το μήνυμα και έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Γιάνκοβιτς, τον Παππά και τον Διαμαντάκο. Κι αν τους δύο πρώτους τους ξέραμε, ο Διαμαντάκος είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Στις μικρές Εθνικές ομάδες έχει αφήσει το στίγμα του και πολλοί τον θεωρούν εφάμιλλο του Ιωάννη Παπαπέτρου σε ταλέντο.


Σχολιάστε εδώ