Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

@ Πού είσαι να δεις πόσο έχει προοδεύσει ο Θόδωρος Πάγκαλος… Από κει που στη Σύνοδο Κορυφής του Ανόβερου είχε πει για τον τότε υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Κίνκελ ότι έχει βάψει τα χέρια του με αίμα Εβραίων στα κρεματόρια του Άουσβιτς και του Νταχάου, τώρα ζητωκραυγάζει υπέρ της Γερμανίας και της Μέρκελ. Κι αν δεν το πιστεύεις, Ανδρέα, να σου διαβάσω, το έγραψε την περασμένη Κυριακή στο «Βήμα»:

«Είναι η πρώτη φορά στη σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδος που η Γερμανία στάθηκε στο πλευρό μας. Από το τέλος του 18ου αιώνα οι Γερμανοί υπήρξαν πάντα εχθροί και αντίπαλοι της Ελλάδας, και τώρα για πρώτη φορά μάς δίνουν το χέρι», αφού είχαν κατακάψει χωριά μας και είχαν εκτελέσει χιλιάδες Έλληνες. Και σε αντάλλαγμα αυτής της… θυσίας τους, ο κ. Πάγκαλος προτείνει: «Στο εκλογικό δίλημμα Τσίπρας ή Μέρκελ να απαντήσουμε: “Μέρκελ, βεβαίως, Μέρκελ”». Μόνο που, Θόδωρέ μου, πάλι μόνος θα μείνεις. Οι Έλληνες δεν πρόκειται να κάνουν το χατίρι που ζητάς για τη γερμανίδα φίλη σου…

@ Ανθ’ ημών Κασσής, δήλωσε η Φωτεινή Πιπιλή, στενοχωρημένη που το ΠΑΣΟΚ μπλόκαρε την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ για τις λαϊκές αγορές. Ανθ’ ημών Πιπιλή, ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, που θύμισε στην ίδια ότι αν δεν ήταν ο Κασσής και οι άλλοι 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο αρχηγός της ο Σαμαράς δεν θα έβλεπε πρωθυπουργία και η ίδια δεν θα κοκορευόταν ότι είναι κυβέρνηση.

@ Αντί να μας πουν ένα ευχαριστώ, ζητούν και τα ρέστα. Εμείς έχουμε πληρώσει τη νύφη, φθάσαμε να κινδυνεύουμε να μη βγάλουμε ευρωβουλευτή και αυτοί χάρη σε εμάς κρατάνε το ποσοστό του 18,85% που είχαν πάρει στις εκλογές του Μαΐου του 2012 και ήταν η πραγματική τους δύναμη. Νομίζουν ότι θα αυτοκτονήσουμε και θα μείνουν αυτοί κυρίαρχοι, θα τους πάρουμε μαζί μας, είναι οι φωνές που ακούγονται στη Χαριλάου Τρικούπη και στα πηγαδάκια βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο εντευκτήριο της Βουλής.

@ «Καλά ρε, θέλετε να αυτοκτονήσετε;», είπε γεμάτος απορία ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος στον συνάδελφό του του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ντόλιο, με αφορμή το εκβιαστικό δίλημμα που έθεσε ο Βενιζέλος, ότι δηλαδή ή θα ποτίσουμε την ελιά ή θα ξεραθεί ο τόπος όλος. Είναι εγκληματικό λάθος και ελπίζω να το καταλάβουν, πρόλαβε να πει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος άκουσε τον Κουτσογιαννακόπουλο να του λέει: «Έχετε – δεν έχετε τρία με τέσσερα τοις εκατό, τις μαγκιές τι τις θέλετε»;

@ Περπατησιά έβγαλε και ο… φιλιππινέζος του Παπανδρέου και όλης της οικογένειας, ο γνωστός Δημήτρης Δρούτσας, τον οποίο έκανε υπουργό Οικονομικών. «Ικανοποιεί τη ΝΔ ο Βενιζέλος», δήλωσε και πρόσθεσε ότι «θυμίζει ο Βαγγέλης την τακτική των Φιλελευθέρων του Ρέσλερ στη Γερμανία, που δεν είναι καν στη Βουλή». Δεν έχει άδικο.


Σχολιάστε εδώ