Παίρνει κεφάλια στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Με την ανοχή της ΕΛΑΣ, που απέφυγε να κάνει σωστούς ελέγχους, η θύρα 6 του «Απόστολος Νικολαΐδης» γέμισε από πολεμοφόδια, μεταξύ των οποίων ήταν πέτρες, καπνογόνα, μολότοφ και το παζλ συμπληρώθηκε από τα καθίσματα που ξηλώθηκαν.

Με την έλλειψη ωριμότητας συμφώνησε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός. Έπαιξε, άλλωστε, ρόλο η δική του παρέμβαση για να καμφθούν οι αντιρρήσεις που εκφράστηκαν από τη Σούπερ Λίγκα μέσω επιστολής σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Τα επεισόδια της Λεωφόρο Αλεξάνδρας προκάλεσαν νέα τιμωρία των δύο ομάδων. Από τη στιγμή που απέφυγαν την αφαίρεση βαθμών, πάντως, τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στον ΠΑΟΚ έδειξαν ικανοποιημένοι διότι, με βάση το κατηγορητήριο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, φοβόντουσαν για αφανισμό.

Έλλειψη σεβασμού στον Σαββίδη

Τα επεισόδια που άρχισαν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αποτελούν άλλη μία επιβεβαίωση ότι στη Θεσσαλονίκη ελάχιστα νοιάζονται για όσα πρεσβεύει ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου». Εμείς πάντως είχαμε χτυπήσει καμπανάκι από τον Αύγουστο του 2012 και λέγαμε ότι ο Σαββίδης θα περάσει δύσκολες ώρες στην Τούμπα, διότι το κοινό του «δικέφαλου» δεν έχει την παραμικρή σχέση με εκείνο της Ροστόφ ούτε καθοδηγείται όπως ένας εργαζόμενος σε μία άλλη εταιρεία. Η παντελής έλλειψη σεβασμού απέναντι στις βουλές του Σαββίδη, πάντως, κατά ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται και στην τακτική που ακολούθησε ο επιχειρηματίας το τελευταίο διάστημα. Στην προσπάθειά του να κανακέψει τους οπαδούς για να τους έχει στο πλευρό του στα μέτωπα που άνοιξε, ο Σαββίδης έδωσε υπερεξουσίες στους οργανωμένους. Τους κάλεσε να μπουν στο ΔΣ της ΠΑΕ, τους κάλυψε τα έξοδα επιστροφής από την Αθήνα στους συλληφθέντες στον τελικό, ενώ γενικά έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή του να τους κάνει όλα τα χατίρια. Τα πράγματα έχουν μπερδευτεί άσχημα για τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ψάχνουν τρόπους να γλιτώσουν την αφαίρεση βαθμών από αυτό το πρωτάθλημα «και έπειτα βλέπουμε, διότι την επόμενη σεζόν μπορούμε να καλύψουμε τους τρεις πόντους», εκτιμούν συνεργάτες του Σαββίδη.

Παίρνει κεφάλια

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, πάντως, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στη δομή της ΠΑΕ. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν. Αλλά βλέπει ότι δεν εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με πολλούς από τους συνεργάτες του. Έτσι, σκέφτεται πολύ σοβαρά να κινηθεί για την αντικατάσταση βασικών στελεχών. Αλλά θα περιμένει πρώτα να τελειώσουν τα πλέι οφ, να κάνει τον απολογισμό και έπειτα θα προχωρήσει στην αναδιάρθρωση των αποδυτηρίων και των γραφείων.


Σχολιάστε εδώ