Μεταγραφικό παζάρι του Ολυμπιακού για την απόκτηση τεσσάρων αστεριών!

Ο Μαρινάκης ζήτησε τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής. Από το πάνω ράφι, που λένε και στη γλώσσα του ποδοσφαίρου. Με τον Μίτσελ να εγκρίνει απόλυτα το πλάνο της διοίκησης, όπως κατέστη σαφές και από την άμεση ενεργοποίηση της συμφωνίας.

Το βάρος θα πέσει στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου. Έναν Ιμπαγάσα ψάχνει να βρει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαία η αναφορά στον Κάνιο, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Μαρινάκη και έγινε ο αγαπημένος παίκτης με τον τρόπο που χειριζόταν την μπάλα και ομόρφαινε το παιχνίδι της πειραϊκής ομάδας. Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιο πλάνο θα ακολουθήσουν στον Πειραιά. Το δικό τους, που φέρει τη μορφή του Τόμας Ροτζίσκι, ή του Μίτσελ, ο οποίος προτιμάει ξεκάθαρα τον Πάμπλο Πιάτι.

Έπειτα οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για έναν γκολτζή επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα. Ο Βούτσινιτς, που ακούστηκε ως βασικός μεταγραφικός στόχος, είναι ηχηρό όνομα αλλά δεν καλύπτει τις προδιαγραφές του Μίτσελ, ενώ εκφράζονται και αμφιβολίες για τη δυνατότητά του να κάνει τη διαφορά στο σκοράρισμα. Αν και ένας παίκτης που στάθηκε τόσα χρόνια σε μεγάλες ομάδες του καμπιονάτο ως βασική επιθετική αιχμή, λογικά στην Ελλάδα θα κάνει πάρτι, όπως υποστηρίζουν όσοι επιμένουν ότι ο Μαυροβούνιος μπορεί να αποδειχθεί λίρα εκατό.

Η άλλη εκκρεμότητα αφορά στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου. Ο Εντιγκά κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μίτσελ στα κρίσιμα ματς, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού επιμένει σε εξάρι με διαφορετική φιλοσοφία. Με περισσότερη συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον πρώην παίκτη της Μονακό. Η επιμονή του Κριστιάν Καρεμπέ, ωστόσο, έχει ήδη κάμψει τις ενστάσεις για τον Εντινγκά και ήδη γίνονται επαφές με τους Μονεγάσκους για την αγορά του παίκτη ή έστω για την επέκταση του δανεισμού του.

Η τελευταία κίνηση θα αφορά στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Ο Μίτσελ είχε παράπονα από τον Χολέμπας στα κρίσιμα ματς, ενώ ουδέποτε εμπιστεύθηκε τον Μπονγκ. Μοιραία, λοιπόν, θα αναζητήσουν οι Πειραιώτες έναν παίκτη σαν τον Σαλίνο, ο οποίος αποδείχθηκε εξαιρετική επιλογή για τη δεξιά πτέρυγα.

Σκέψεις υπάρχουν και για τερματοφύλακα. Με δεδομένο το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για την απόκτηση του Ρομπέρτο. Αν και οι μέχρι τώρα προτάσεις για τον ισπανό τερματοφύλακα αφήνουν ανικανοποίητους τους «ερυθρόλευκους», αλλά και τον ίδιο. Αλλά για να ‘ναι σίγουροι, στον Πειραιά άρχισαν ήδη την έρευνα αγοράς. Με στόχο πάντως την ολοκλήρωση μίας μεταγραφής πριν από την ολοκλήρωση του Μαΐου ή ακόμα καλύτερα και πριν από τις δημοτικές εκλογές ως έξτρα δώρο προς τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη.


Σχολιάστε εδώ