Δεν έχει όρια…

Δεν έχει όρια στη χυδαιότητα και στον λαϊκισμό και πολλές φορές το θέαμά του, το «Αλ Τσαντίρι», είναι προσβλητικό για τη χώρα και το επίπεδό της. Κάνει πολιτική, αισχρή και λαϊκίστικη, συκοφαντική κατά των αντιπάλων του, και δεν διστάζει σε τίποτα. Αλλά κάνει πολιτική…».

• «Ο τυφλός αυτόπτης» είναι ο τίτλος της τέταρτης κατά σειρά ποιητικής συλλογής του γνωστού ηθοποιού Σάββα Αξιώτη, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Οδός Πανός. Να σημειωθεί ότι ο Σάββας Αξιώτης από το 1982 είναι ιδρυτής του θεάτρου «Περιθώριο» και ανεβάζει πρωτοποριακές παραστάσεις, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στους συγγραφείς του παραλόγου.

• Ο Έλληνας έχει φιλότιμο! Σε περισσότερα από 90.000 ευρώ ανέρχονται οι καταγεγραμμένες δωρεές που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του Ραδιομαραθώνιου που διοργάνωσε η UNICEF σε συνεργασία με τη Δημόσια Ραδιοφωνία με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία παροχής πόσιμου νερού, τροφίμων και υπηρεσιών υγείας στα παιδιά όλου του κόσμου που το έχουν ανάγκη. Οι προσφορές συνεχίζονται στο τηλέφωνο προσφορών της UNICEF 80150012345 όλο το 24ωρο.

• Σφαίρα πάνε τα μουσικά σόου του ΑΝΤ1 σε τηλεθέαση. Το «The Voice» έφτασε την Παρασκευή το βράδυ 34,2% στο γενικό σύνολο και 43,2% στα νεανικά κοινά. Το «Your face sounds familiar» άγγιξε το 29,2% στο γενικό σύνολο και το 39,8% στα νεανικά κοινά. Αυτά βλέπει το Mega και σκέφτεται πως θα αναστήσει το «Just the two of us».

• Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» πήγε σφαίρα. Πολύ καλά ποσοστά άδραξε και το «Δια ταύτα». Πως να μη σκεφτεί, λοιπόν, ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA να ενισχύσει τον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας και δη των κωμικών σίριαλ; Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι της Κάντζας ήδη δέχεται σενάρια για κωμικές παραγωγές και η πρώτη, που κυκλοφορεί έντονα ότι θα πάρει το πράσινο φως, είναι μια σειρά που έχει καταθέσει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης. Ο ηθοποιός, μετά την ταινία «Πέμπτη και 12» που υπέγραψε αυτή την χρονιά και πήγε πολύ καλά στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά πήρε και καλές κριτικές, θα πειραματιστεί και στη μικρή οθόνη.

• Καυτό ζευγάρι τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Φάληρο. Το κοινό θέλει γέλιο. Φτάνουν τα προβλήματα! Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νέα κωμική σειρά ετοιμάζουν στον ΣΚΑΪ, με πρωταγωνιστές την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Αλέξη Γεωργούλη. Η σειρά θα είναι δεκάλεπτης διάρκειας, θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα και το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Βαγιάτας. Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα μαγαζί που έχει κληρονομήσει ο Γεωργούλης και νοικιάζει η Παπουτσάκη. Έρωτας μας μυρίζει και μάλιστα μεγατόνων, με κωμικές πινελιές.


Σχολιάστε εδώ