ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Γιάννης Αλαφούζος

Περίμενε να μπει ο Απρίλιος, να εξασφαλίσει τις διαβεβαιώσεις ότι παίρνει άδεια ο Παναθηναϊκός και έτσι βγήκε ξανά στο twitter για να βγάλει τα εσώψυχά του. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» τα έβαλε με τον Ολυμπιακό, την ΕΠΟ και τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του ημιτελικού ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον ΠΑΟΚ επειδή ήθελε να δώσει το στίγμα του. Πήγε, μάλιστα, την επόμενη μέρα στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας και έτσι υποχρέωσε και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να ανηφορίσει προς το Μαρούσι και να αναβάλει την ανακοίνωση των προθέσεών του για τον Δήμο Πειραιά. Ο Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός δίνουν σήμερα νέες εξετάσεις κόντρα στην Ξάνθη που καίγεται για βαθμούς.

Γιάννης Κομπότης

Η απειλή που φέρεται να εκτόξευσε στον Μάνθο Πουλινάκη τον έβαλε σε όλα τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού ήταν υπότροπος, διότι πέρυσι είχε απειλήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ και έτσι πολλοί πίστεψαν ότι έπραξε και φέτος το ίδιο με τους παράγοντες του ΟΦΗ. Στη Λιβαδειά, πάντως, διαβεβαίωναν ότι ο Κομπότης ήταν όλο χαμόγελα με τον Πουλινάκη και έψαχναν να βρουν το κίνητρο πίσω από τις διαρροές. Οι δυο τους μπορούν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και στις επερχόμενες εκλογές της Σούπερ Λίγκας για τη διαδοχή του Γιάννη Μώραλη.

Άγγελος Αναστασιάδης

Οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Πλατανιά σε νέα εξασφάλιση της παραμονής όπως φάνηκε και από το μεγάλο διπλό μέσα στα Πηγάδια και από τη νίκη στο ματς με τον Παναιτωλικό. Ο μακεδόνας τεχνικός αποδεικνύεται πρώτος μάγκας και στη Θεσσαλονίκη άρχισαν να συζητούν εκ νέου το όνομά του παρά τη βεβαιότητα για τη συμφωνία με τον Φερνάντο Σάντος. Τον Αναστασιάδη, όμως, μνημονεύουν πλέον και στα Σπάτα, διότι τρέφουν καλή γνώμη για τις ικανότητές του ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Τραϊανός Δέλλας! Είναι, πάντως, ένα ερώτημα τι θα πράξει απόψε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο με δεδομένο ότι τον βολεύει η ισοπαλία. Θα μείνει στον πόντο της σωτηρίας ή θα κυνηγήσει τη νίκη, παραμονές Μεγάλης Εβδομάδας.


Σχολιάστε εδώ