Στʼ αυτί…

• «Δεν είσαι μόνος»! Έναν χρόνο, με εξαμελές συνεργείο, πήρε στη σκηνοθέτιδα Μαρία Παπαλιού να γυρίσει τα πιο σημαντικά κέντρα της Ορθοδοξίας και να στηρίξει τα πατερικά κείμενα και το Ευαγγέλιο. Με γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη, στην Καππαδοκία, στη Συρία (Πατριαρχείο Αντιοχείας), στην Αίγυπτο και στο Ισραήλ, η κάμερα καταγράφει την πορεία του ορθόδοξου μοναχισμού. Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή, στις 16.10, στη ΔΤ θα προβάλλεται ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Συμμετέχουν ο πατήρ Σταμάτης Σκλήρης, η πρύτανης του Πανεπιστημίου της Σορβόννης Ελένη Αρβελέρ, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών πατήρ Μεταλληνός κ.ά.

• Μετά το «Δεύτε λάβετε φως» και το «Χριστός Ανέστη», αναγεννιέται και η Δημόσια Τηλεόραση. Ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς και η Ρίκα Βαγιάννη θα μας παρουσιάσουν ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Πάντα ν’ ανταμώνουμε», δανεισμένο από τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου. Έχουν υπογραφεί άλλα έντεκα επεισόδια μέχρι τον Ιούνιο, τα οποία θα προβάλλονται κάθε Σάββατο απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

• Το κοινό δίνει ψήφο στο γέλιο! Με μεγάλη λαχτάρα περίμενε τον Λάκη Λαζόπουλο μετά την περιπέτεια της υγείας του. Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», από τη Μυτιλήνη, την Τρίτη 8 Απριλίου εκτοξεύθηκε στο 43,5% στο γενικό σύνολο και στο 40% στα νεανικά κοινά. Πάντως, τον Σταύρο Θεοδωράκη τον έθαψε. Το Ποτάμι είναι μέρος του συστήματος, είπε…

• Ο σκηνοθέτης των «Κλεμμένων Ονείρων» θέλει να «δικαιώσει» την Τάνια Τρύπη μετά τον Αλέξανδρο Σταύρου! Ο Δημήτρης Αρβανίτης είχε μια ουσιαστική κουβέντα με την ηθοποιό για να πάρει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας του σειράς «Δικαίωση», που θα τη δούμε από το φθινόπωρο του 2014 στο Μega.


Σχολιάστε εδώ