ΓΣΕΒΕΕ: Αντικαθιστά και τη Δικαιοσύνη!

Διατηρεί την εισφορά αλληλεγγύης (10 ευρώ τον μήνα) προς τους ανέργους χωρίς όμως να πηγαίνει στον συγκεκριμένο λογαριασμό και χωρίς να αποδίδεται στους ανέργους συναδέλφους μας.

Μέχρι σήμερα, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν έχει ανοιχτεί ο ειδικός λογαριασμός για την επαγγελματική εστία, που βαρύνει τους ασφαλισμένους με 5 ευρώ μηνιαίως, ενώ έχει συγκεντρωθεί το ποσόν των 50 εκατ. περίπου ευρώ.

Αν θέλει να κάνει κάτι ο κ. Βρούτσης για τη βιωσιμότητα του ΟΑΕΕ και τη στοιχειώδη ανακούφιση των εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων του οργανισμού, θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε ρυθμίσεις που θα μειώνουν τις αβάσταχτες εισφορές και θα εκλογικεύουν τις εξοντωτικές «ρυθμίσεις» για τις οφειλές των ΜΜΕ.

• Θυμάστε βέβαια τι γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα για την κατηγορία περί κακουργηματικής απιστίας που αποδόθηκε από την Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς κατά του διοικητή του ΙΚΑ Ροβ. Σπυρόπουλου για ρύθμιση των χρεών των Σούπερ Μάρκετ Αρβανιτίδης. Το «χτύπημα» ήρθε από ψηλά, αν και το Ίδρυμα δεν έχασε ευρώ. Τώρα ο κ. Βρούτσης παρεμβαίνει για να αθωώσει και να κατοχυρώσει το ακαταδίωκτο σε μια καραμπινάτη υπόθεση απάτης, όπως είναι αυτή με τις εισφορές του ΟΑΕΕ. «Μεγαλώνει ο φάκελος για την παρέα της Σταδίου», σχολιάζουν και μέσα στην κυβέρνηση…


Σχολιάστε εδώ