Στιγμιότυπα

• Ηχηρό μήνυμα ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ακούει τις… προεδρικές σειρήνες και έχει μάθει να ξεχωρίζει την αυτοδιοίκηση από τον οπαδισμό έδωσαν με την παρουσία τους οι ποδοσφαιριστές-θρύλοι της μεγάλης ομάδας του Μπούκοβι, Γιώργος Σιδέρης και Νίκος Γιούτσος και ανέβηκαν στην εξέδρα μαζί με τον δήμαρχο! Ο θρυλικός «Φόντακας», μάλιστα, ο Γιώργος Σιδέρης, δήλωσε ότι ο Μιχαλολιάκος έκανε τόσα πολλά στην πόλη που δεν νοείται να μην είναι δήμαρχος και την επόμενη πενταετία, ενώ ο Νίκος Γιούτσος είναι πολύ πιθανόν να συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Παρών και ο επιτελικός χαφ της «χρυσής» ομάδας Ηλίας Υφαντής.

• Πολλοί σύμβουλοι που είχαν εκλεγεί με τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ ή του Μαντούβαλου ήταν παρόντες. Από τον συνδυασμό του Γ. Μίχα (ΠΑΣΟΚ) είδαμε την Ελένη Κούβαρη και την Πόπη Αστεριάδη, ενώ από τον συνδυασμό «Πειραιάς: Πόλη-Θρύλος» ήταν οι Χρήστος Βουγιουκλάκης, Κυριάκος Σιγαλάκος και Γιάννης Μαστρονικόλας. Ο έτερος των συμβούλων του συνδυασμού Φίλιππος Καμπούρης, αν και είχε συμφωνήσει με τον δήμαρχο να μετάσχει στο ψηφοδέλτιό του, τελικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα πάρει μέρος στις εκλογές.

• Παρόντες στην εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Κουμουτσάκος. Όπως και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γ. Ανωμερίτης. Επίσης η γνωστή παρουσιάστρια Νόνη Δούνια που θα είναι και υποψήφια με τον συνδυασμό του δημάρχου και η Ελεωνόρα Μελέτη που θα ήταν υποψήφια αν δεν είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πάντως, όπως είπε, θα βοηθήσει τον Β. Μιχαλολιάκο γιατί είναι ο δήμαρχος που αξίζει στον Πειραιά.


Σχολιάστε εδώ