Στʼ αυτί…

• Πράσινο φως στον Σπύρο Σούλη, κόκκινο στη Μαίρη Συνατσάκη. Σε λίγες ημέρες αναμένεται η νέα εκπομπή του Σπύρου Σούλη, η οποία προορίζεται για τον ΑΝΤ1 και θα λέγεται «Ζόρικα Επαγγέλματα» και όχι «Extreme Jobs». Ο Σπύρος θα κληθεί να κάνει από τον δύτη μέχρι τον σωματοφύλακα. Την ίδια ώρα, η εκπομπή της Μαίρης Συνατσάκη «Τοp Tube», η οποία θα παρουσίαζε τα πιο επιτυχημένα βίντεο από το «YouTube», μπαίνει προς το παρόν στην κατάψυξη και θα βγει από τον Οκτώβριο.

• O Βασίλης Καλλίδης θα κάνει μία έξτρα εκπομπή για το Πάσχα. «Η Νόστιμη Γη» θα προβληθεί την Κυριακή των Βαΐων στον Alpha και όχι ανήμερα της Λαμπρής. Σκοπός του σεφ είναι να προτείνει ωραίες συνταγές για νηστίσιμα φαγητά κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Ο παρουσιαστής θα πάει στη γραφική ψαραγορά στο Λαύριο και στα πιο γευστικά μαγαζιά της Ελευσίνας.

• Κάτι τρέχει με τον Σπύρο Χαριτάτο και το κανάλι της Κάντζας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alpha βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για τη δημιουργία μιας εκπομπής το Σαββατοκύριακο. Ο σταθμός θέλει να ενεργοποιήσει τη ζώνη 8.00 – 10.00 το πρωί τα Σαββατοκύριακα.

• Τα ταπεράκια της μαμάς. Αυτό είναι το θέμα μιας διαφορετικής μαγειρικής εκπομπής που έρχεται στον Alpha τον Μάιο, με παρουσιάστρια τη Ναταλία Δραγούμη. Το «Μ.Α.Μ.» είναι διαφορετικό γιατί δεν είναι απλώς το… μαμ της επιβίωσης αλλά αληθινή μυρωδιά από μαμά.

• Οκτακόσια βιογραφικά έχουν σταλεί από νέους ηθοποιούς στην τηλεοπτική εταιρεία του σκηνοθέτη των «Κλεμμένων Ονείρων» Δημήτρη Αρβανίτη, D-port, που ήδη ετοιμάζεται για νέο τηλεοπτικό εγχείρημα. Μια νέα κοινωνική παραγωγή από τον σταθμό της Μεσογείων, η οποία θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο σε καθημερινή βάση. Το επόμενο διάστημα ο δημιουργός και οι συνεργάτες του θα ορίσουν οντισιόν στο στούντιο Άνωση και πρόθεσή τους είναι να δουν και τους 800 που έχουν στείλει τα βιογραφικά τους, ψάχνοντας εν μέσω οικονομικής κρίσης και τρομερής ανεργίας μια θέση στον ήλιο.

• Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, ακόμη και τα γαβγίσματα σε ένα τηλεοπτικό στούντιο! Η κωμική σειρά του Mega «To σπίτι της Έμμας» κατέβασε ρολά. Μπορεί στη μικρή μας οθόνη να βλέπουμε το 14ο επεισόδιο του σίριαλ, αλλά οι πρωταγωνιστές του έβαλαν φουλ τις μηχανές και παρέδωσαν στο κανάλι και τα 21 επεισόδια της παραγωγής, που θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

• Είναι μόδα να μιλάνε οι διάσημες για τα μωρά που έχασαν, για τα μωρά που θέλουν να κάνουν με εξωσωματική, για τα μωρά που περιμένουν, για τα μωρά τους που κλαίνε, για τα μωρά τους που βαφτίζονται. Τα φυσιολογικά πώς έγιναν περίεργα;


Σχολιάστε εδώ