Επιστρέφει ο ΠΑΟ για τον Αθηναίου

Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Γιάννη Αθηναίου αποκάλυψαν οι παράγοντες του Άρη σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσουν την παραχώρηση του έλληνα γκαρντ στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο παίκτης με τη μεγαλύτερη πρόοδο μέσα στη σεζόν φυσικά και απασχόλησε τους «πράσινους», οι οποίοι θα επανέλθουν το καλοκαίρι για τον άλλοτε γκαρντ του Πανιωνίου.

Στο «τριφύλλι» θεωρούν ότι ο Αθηναίου μπορεί να πλαισιώσει άψογα τον Μάικ Μπράμος στα φτερά και παράλληλα να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι διότι μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση ως δυάρι, αλλά και στη θέση τρία. Εκτός από τον Αθηναίου, στον Παναθηναϊκό καλοβλέπουν και τον άλλο γκαρντ του Άρη, τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Τον πλέι μέικερ της Εθνικής Νέων που θεωρείται από πολλούς ως υποψήφιος να διαδεχθεί τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Μία επισήμανση που έκανε πρόσφατα και ο Φώτης Κατσικάρης, υποψήφιος τόσο για τον πάγκο του «τριφυλλιού», όσο και για εκείνον της Εθνικής ομάδας. Ο μεγάλος καημός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, βέβαια, παραμένει ο Νικ Καλάθης, αλλά όσο ο διεθνής γκαρντ παίρνει χρόνο συμμετοχής στο NBA, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες επιστροφής του στην Ευρώπη, άρα και στον Παναθηναϊκό.

Φυσιολογικά, λοιπόν, οι «πράσινοι» στρέφονται σε άλλες επιλογές από την ελληνική αγορά μιας και ο Νίκος Παππάς δείχνει προσωρινά ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία που του έδωσαν αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης και στη συνέχεια ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.


Σχολιάστε εδώ