Όλοι κάνουν πλάτες στη Ryanair

Αλλά, φαίνεται, ή εμείς ζούμε σε άλλο κόσμο ή αυτοί.

Ληστεύεται, κοροϊδεύεται, εξαπατάται ο ελληνικός λαός, αλλά πέρα βρέχει για αυτούς τους οποίους πληρώνει για να τον προστατεύουν. Και τελικά, με το δίκιο του φθάνει να πει: Ποιος θα με προστατεύσει από τους… προστάτες μου; Και μετά, το γκουβέρνο και σχεδόν όλοι οι κύριοι πολιτικοί διερωτώνται για ποιον λόγο πολίτες ψηφίζουν τα άκρα… Η απάντηση είναι απλούστατη: Γιατί δεν έχουν άλλον τρόπο να διαμαρτυρηθούν, να ταρακουνήσουν τους… προστάτες τους. Η περίπτωση της κοροϊδίας, για να μην πούμε της απάτης, που πουλάει η Ryanair είναι μία από τις πολλές που βιώνουν οι έλληνες πολίτες, τους οποίους τα αρπακτικά της αγοράς βλέπουν ως αντικείμενο για καταλήστευση.

Έχει, όμως, η εν λόγω εταιρεία και μια σκοτεινή πλευρά, που θα πρέπει να κάνει τον καθένα από εμάς πιο ευαίσθητο στις επιλογές του. Η Ryanair έρχεται σήμερα και ζητάει ανερυθρίαστα τα λεφτά των ελλήνων επιβατών όταν με τη δική της προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια κατά της Ολυμπιακής Αεροπορίας πτώχευσε και διαλύθηκε ο εθνικός μας αερομεταφορέας!

Αυτήν την αθλιότητα σε βάρος της Ολυμπιακής να την έχουν υπόψη τους οι έλληνες επιβάτες πριν επιλέξουν τη Ryanair, η οποία έχει το θράσος να θέλει να τους κάνει και πελάτες της εξαπατώντας τους –όσο θα της το επιτρέπουν οι ελληνικές Αρχές– ότι θα πληρώσουν 14 ευρώ για να πάνε στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο γκισέ τούς περιμένει η λυπητερή, αφού θα πρέπει να δώσουν από 120 ευρώ.

ΥΓ.: Ο ευρωπαίος Επίτροπος για την Πολιτική Καταναλωτών Νέβεν Μίμιτσα, που βρέθηκε στην Ελλάδα την εβδομάδα που πέρασε, δήλωσε: «Οι καταναλωτές πρέπει να προστατεύονται από αδίστακτους εμπόρους και να έχουν εμπιστοσύνη ότι κάθε ευρώ που ξοδεύουν πιάνει τόπο». Η περίπτωση της Ryanair έχει πολύ ενδιαφέρον για εσάς, κύριε Επίτροπε. Οι καταναλωτές-επιβάτες έχουν ανάγκη άμεσης προστασίας από την εν λόγω εταιρεία.


Σχολιάστε εδώ