Στήνουν στον τοίχο όποιον δεν συμμορφώνεται προς τις υποδείξεις…

Όμως, το πόθεν έσχες της ελέγχθηκε –λόγω θέσης– από την απλή επιθεωρήτρια κ. Μαρουδιά Γεροντάρη και έκλεισε χωρίς «περίεργα» ευρήματα. Αποδείχθηκε ότι έπεσε και αυτή θύμα «ανώνυμων» και ανυπόστατων καταγγελιών ότι δήθεν ο σύζυγός της είχε κάνει συμπληρωματικές δηλώσεις για εισοδήματά του προκειμένου να καλύψει, δήθεν, το πόθεν έσχες της.

Δυστυχώς, όμως, παρότι από το πόρισμα της ΕΔΕ δεν βρέθηκε το παραμικρό –όχι γιατί δεν ήθελαν, αλλά γιατί δεν υπήρχε ούτε μία αγορά τα τελευταία είκοσι χρόνια– και θα βρίσκονταν όλοι μηνυόμενοι, όχι μόνο δεν την αποκατέστησαν, αλλά σφύριζαν αδιάφορα, αφού την εξόντωσαν ανθρώπινα και οικογενειακά. Το… λάθος της ήταν ότι δεν ενέδιδε σε πιέσεις και υποδείξεις και συνεπώς δεν ήταν αρεστή στην πολιτική και συνδικαλιστική ηγεσία.

Φαίνεται ότι την φοβούνται ακόμα και παροπλισμένη. Για αυτά που προφανώς ξέρει. Ενώ «κάποιοι» προσπαθούν να την τρομοκρατήσουν, όπως κάνουν και με άπειρους άλλους υπαλλήλους, με τη βιομηχανία ανώνυμων καταγγελιών, μετατρέποντας σε φοβισμένους και άτολμους τους υπαλλήλους.

Πώς να βγάλουν εις πέρας το τεράστιο έργο που τους έχει ανατεθεί όταν ο φόβος τους να μπλέξουν με κατασκευασμένες και συκοφαντικές καταγγελίες κραδαίνει μπροστά τους υπαρκτός γιατί πιθανόν να έχει συμβεί στον διπλανό τους;

Μήπως πρέπει, κ. Θεοχάρη, να εμπιστευθείτε και να προστατεύσετε τους υπαλλήλους σας για να σας εμπιστευθούν και αυτοί και να αποδώσουν;


Σχολιάστε εδώ