Την κοπανάνε βουλευτές της ΝΔ – Πάνε για δήμαρχοι…

Ήδη ξεπερνούν τους δέκα. Το έχουν αποφασίσει και δεν το κρύβουν ότι βάζουν πλώρη για τη δημαρχία ο Στάθης Κωνσταντινίδης για τον Δήμο Φλώρινας, ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης, βουλευτής Μεσσηνίας, για τον Δήμο Μεσσήνης -αν εκλεγεί (το θεωρεί σίγουρο), θα πάρει τη θέση του στη Βουλή ο Μίλτος Χρυσομάλλης, που όπως και ο παλιός βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος τους συμφέρει να βοηθήσουν να εκλεγεί-, ενώ ο βουλευτής Πιερίας Δημήτρης Χριστογιάννης πάει για αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Ιωαννίδη.

Προς την Ευρωβουλή κατευθύνονται, εκτός από τον Άδωνη Γεωργιάδη και την Κατερίνα Παπακώστα, που το έχει ανακοινώσει, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, βουλευτής Πιερίας, και ο Κώστας Μουσουρούλης, βουλευτής Χίου.

Για περιφερειάρχες κατεβαίνουν ο Γιάννης Ιωαννίδης (ΝΔ) στην Κεντρική Μακεδονία και ο Βασίλης Οικονόμου (ΔΗΜΑΡ) στην Αττική, επικεφαλής του συνδυασμού Πρώτο Βήμα, και έχει πολλές δυνατότητες να πάει καλά. Αλλά και αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας, που κατεβαίνει στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Σίγουρα κάποιοι από τους βουλευτές που θα μπουν στη μάχη του Μαΐου θα εκλεγούν, οπότε στη Βουλή θα μπουν νέα, φρέσκα πρόσωπα.


Σχολιάστε εδώ