Μπαίνουν τα θεμέλια της Αγια-Σοφιάς

Στόχος του Νικαιώτη επιχειρηματία είναι η κάλυψη του ποσού μόνο από τον κόσμο της «Ένωσης» και από ‘κει και πέρα θα κάνει εκείνος τα κουμάντα του για να ενισχύσουν το πλάνο τα βαριά πορτοφόλια, δηλαδή, οι ισχυροί οικονομικά φίλοι της ΑΕΚ. Ο Πόλυς Χατζηιωάννου, ο Πέτρος Παππάς, ο Νίκος Νοτιάς. Ο τελευταίος φέρεται να ‘χει πάρει αποστάσεις, αλλά ο Μελισσανίδης εκτιμάει πως μπορεί να τον πείσει, αφού οι ενέργειες για την κατασκευή του γηπέδου μοιάζουν πλέον με τρένο που έχει μπει στις ράγες. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι «κιτρινόμαυροι» υπολογίζουν την έναρξη των έργων μέσα στον Μάιο και γι’ αυτό, άλλωστε, η ΑΜΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ο Νίκος Στράτος, διευθυντικό στέλεχος στη «Δικέφαλος 1924», επανέλαβε και μέσα στην εβδομάδα ότι η ΑΕΚ θα μπει στο νέο γήπεδό της στα τέλη του 2015. Όλες οι ενδείξεις, όμως, οδηγούν στο συμπέρασμα πως και τη σεζόν 2015-2016 ο «δικέφαλος» θα παίζει στο ΟΑΚΑ. Υπάρχει, άλλωστε, τριετής συμφωνία με την Πολιτεία και δύσκολα θα την ακυρώσει ή θα την αναιρέσει ο Μελισσανίδης. Ειδικά από τη στιγμή που προσδοκά στη στήριξη της Πολιτείας ύστερα και από την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης. Ανάμεσα στα σχόλια που έγιναν, ιδιαίτερη σημασία έχει ένα από τον μέτοχο της υπό διάλυσης ΠΑΕ, του Κωνσταντίνου Κοτσώνη. Με ενστάσεις για τον ρόλο της ερασιτεχνικής και γι’ αυτό το δημοσιεύουμε αυτούσιο: «Αγαπητέ Γιώργο,

Στην θεωρία καλά τα λες. Μόνο που η μοναδική εξασφάλιση της ερασιτεχνικής για έσοδα από το γήπεδο είναι οι ρυθμίσεις του ν.2725/1999 τις οποίες καταργεί η προτεινόμενη ρύθμιση.

Η «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» δεν έχει καμία σχέση με την ερασιτεχνική και άρα καμία υποχρέωση απέναντί της, εκτός αν της δίνει κατ’ αποκοπή κάποια λεφτά κάθε χρόνο (γιατί δεν μας λένε αν ισχύει κάτι τέτοιο;).

Η εμπλοκή των μετοχών της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» και στην ερασιτεχνική νομικά δε σημαίνει τίποτα.

Το νοίκι στο Γαλάτσι πώς θα το πληρώνει η ερασιτεχνική;

Μήπως θα της το πληρώνει η “Δικέφαλος 1924 ΑΕ”;

Σε όλα τ’ άλλα συμφωνώ απόλυτα».

Από τη «Δικέφαλος 1924» έγινε σαφές ότι με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ θα υπάρξει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Αλλά έως τώρα δεν προκύπτει συγκεκριμένη δέσμευση της εταιρείας που ζητάει την εμπορική εκμετάλλευση του γηπέδου, μέσα από την ομόφωνη ψήφιση όλων των εγγεγραμμένων μελών, ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή αντίδραση απ’ όσους διαφωνούν με το έργο ή με την παρουσία του Μελισσανίδη στο πλάνο.


Σχολιάστε εδώ