ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Φερνάντο Σάντος

Άφησε σύξυλο τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, ο οποίος εξέφραζε τόσους μήνες την αισιοδοξία του για επίτευξη συμφωνίας και επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Πορτογάλος αποφάσισε να ρίξει «άκυρο» στην Ομοσπονδία επειδή δεν έβρισκε άκρη με τους παράγοντες, ενώ παράλληλα ήθελε να δουλέψει σε ομάδα. Από τον ΠΑΟΚ διέψευσαν τη συμφωνία τους, αλλά στη Θεσσαλονίκη αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Σάντος επιστρέφει στην Τούμπα.

Βαγγέλης Μαρινάκης

Επιβεβαίωσε τον κανόνα που θέλει κερδοφόρες τις επιχειρήσεις στις οποίες γίνονται επενδύσεις. Αρκεί, βέβαια, να λειτουργούν επαγγελματικά! Και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κινήθηκε την τελευταία τετραετία καθαρά τεχνοκρατικά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέλαβε άξιους συνεργάτες σε όλα τα πόστα και όταν κάποιος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του τον αντικαθιστούσε με κάποιον καλύτερο. Έτσι, δημιούργησε την ομάδα που εκτόξευσε τα έσοδά της, μέσα σε μία σεζόν, στα 100 εκατ. ευρώ! Απίστευτο νούμερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τραϊανός Δέλλας

Τη μία εβδομάδα βρισκόταν αγκυροβολημένος στον πάγκο της ΑΕΚ, την επόμενη φύσηξε… Θύελλα Ραφήνας και τον έστειλε πολύ μακριά από το ΟΑΚΑ. Ο «Κολοσσός» κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στην «Ένωση», εκτός και αν δεχθεί να δουλέψει δίπλα στον νέο προπονητή, για τον οποίο ακούγεται πλέον πως θα ‘ναι ο Σάκης Τσιώλης. Δύσκολη η απόφαση για τον Δέλλα, ο οποίος έχει μάθει στη ζωή του να είναι πρωταγωνιστής και δύσκολα θα δεχθεί να δουλέψει στη σκιά του Καρδιτσιώτη.


Σχολιάστε εδώ