Κατεβάζει τον πήχη στις δημοτικές

Υπάρχει γκρίνια ότι η ηγεσία υπέκυψε στις αντιδράσεις ορισμένων Συνιστωσών και δεν έκανε άνοιγμα για υποψηφίους από άλλους πολιτικούς χώρους με τους οποίους συνεργάζεται και μετέχουν στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μηνύματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά σε δήμους της Β’ Αθηνών αλλά και του Πειραιά, όπου τα ποσοστά που παίρνουν στα γκάλοπ οι υποψήφιοί του είναι πολύ χαμηλά. Ακόμη και στον Πειραιά ο Μιχαλολιάκος εμφανίζεται να προηγείται του Δρίτσα με πάνω από 20 μονάδες. Επίσης, στον Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τα ποσοστά δεν είναι καθόλου ευχάριστα για την Κουμουνδούρου. Εκτός κι αν αλλάξει το κλίμα όταν ο αγώνας μπει στην τελική ευθεία. Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Η μόνη περιφέρεια στην οποία τα πράγματα είναι ευχάριστα είναι η Αττικής, όπου η Ρένα Δούρου μπορεί, όπως δείχνουν τα γκάλοπ, να κερδίσει.

Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση, όπου καταγράφεται κάμψη των προσδοκιών, ο πήχης έχει κατέβει στο 27% για τον πρώτο γύρο και για τις περιφέρειες στο να πάρει τέσσερις.


Σχολιάστε εδώ