Η Γενική Τράπεζα και ο κ. Γιάννης Μάνος

# Οι διοικητές της τράπεζας διορίζονταν από τον υπουργό Άμυνας, διάφοροι κομματονομενκλατούριοι, άσχετοι, ανεπαρκείς και, ενίοτε, πονηρούληδες. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις. Από εποχής Αβέρωφ η ιστορία, για να είμαστε δίκαιοι.

# Το «κρεσέντο», όμως, για να χρησιμοποιήσω μουσικούς όρους, ήρθε την εποχή Σημιτοακογιάννων, για να τους δώσει τη χαριστική βολή.

— Την έχωσαν στην απάτη του Χρηματιστηρίου.

— Της επέβαλαν «χρυσό» επενδυτή τον κ. Κοντομηνά, ο οποίος απήλθε εγκαίρως συναποκομίζων… χυμούς.

— Διόριζαν ανεξέλεγκτα.

— Χορηγούσαν δάνεια χωρίς εγγυήσεις.

— Διέθεταν τεράστια ποσά προς επιχορήγηση σωματείων.

— Ίδρυαν θυγατρικές – μαϊμούδες κ.ά.

# Το Σάββατο 15 τρέχοντος παρουσιάστηκε στο MEGA (Χασαπόπουλος – Αναγνωστάκης) ο κ. Γιάννης Μάνος, πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής, δηλώνων ότι «ο πολιτισμός δεν πωλείται».

# Πωλείται, όμως, μπιρ-παρά η Γενική Τράπεζα, το 2003, στη SOCIETE GENERAL, επί Γιάννου, με πρόεδρο τον κ. Γιάννη Μάνο, που είχε προϋπάρξει γενικός διευθυντής επί Άκη.

# Ο κ. Γιάννης Μάνος, αφού ευεργέτησε τη Γενική Τράπεζα, μεταπήδησε πάραυτα στο Μέγαρο Μουσικής, ως πρόεδρος, το οποίο σήμερα έχει «τρύπα» 230 εκ. ευρώ.

# Οι στρατιωτικοί δεν ξεχνούν, κύριε Μάνο, ούτε εσάς ούτε τον συρφετό της Γενικής επί Σημιτοακογιάννων, που οδήγησαν την Τράπεζα, αγκαλιά με το ΜΤΣ, στη χρεωκοπία.


Σχολιάστε εδώ