Στʼ αυτί…

Τέσσερις θα είναι οι υποψηφιότητες και όλες έχουν ταλέντο, νιάτα και ομορφιά! Οι καλλιτέχνες ανήκουν στις εταιρείες Panik και Platinum Records και πρόκειται για τους Κώστα Μαρτάκη, Κρυσταλλία, Josephine και Freaky Fortune. Τη βραδιά θα συνδιοργανώσουν για μια ακόμη χρονιά ο τηλεοπτικός μουσικός σταθμός MAD και η Δημόσια Τηλεόραση. Την παρουσίαση θα αναλάβουν ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης και η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή.

• Τι το διαφορετικό, όμως, θα έχει η φετινή διοργάνωση; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης, λόγω της συμπλήρωσης 40 ετών συμμετοχής της χώρας μας στον δημοφιλή τηλεοπτικό διαγωνισμό, σκέφτονται να γεμίσουν τη σκηνή με όσο περισσότερους σταρ μπορούν! Θα είναι εκείνοι, κυρίως, οι τραγουδιστές που εκπροσώπησαν τη χώρα μας και κράτησαν την ελληνική σημαία στις διάφορες χώρες όπου έγινε η Eurovision όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγές από τη Δημόσια Τηλεόραση αναφέρουν ότι επαφές θα γίνουν με την Άννα Βίσση, τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, την Καίτη Γαρμπή, τη Μαντώ, την Καλομοίρα, την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σαρμπέλ, τον Λούκα Γιώρκα, τον Αγάθωνα και τους Κοza Mostra, τον Γιώργο Αλκαίο, τη Σοφία Βόσσου, την Ελίνα Κωνσταντοπούλου, τον Κώστα Μπίγαλη, τον Μιχάλη Ρακιντζή. Ευχή τους θα ήταν να βρεθούν στη σκηνή ακόμη και η Μαρινέλλα, η Τάνια Τσανακλίδου, η Μαρίζα Κωχ, η Ελπίδα, ο Πασχάλης, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, η Μαριάννα Τόλη…

• Από χθες το πρωί και μέχρι τον Ιούλιο ο Όθωνας Μεταξάς θα ανοίγει το παράθυρο του ξενοδοχείου του και θα βλέπει το ποτάμι του Αλιάκμονα στη γραφική Νάουσα. Ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, ο ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση. Ο γοητευτικός γιατρός, στην καθημερινή σειρά του Mega «H ζωή της άλλης», επανέρχεται από τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 με το ψυχολογικό θρίλερ «Η Εκδρομή» που θα ολοκληρωθεί σε δεκαέξι επεισόδια.

• Ξαναγύρνα στο «γκόσιπ», σταμάτα την ενημέρωση! Πρόκειται για τελεσίγραφο; Το Star έβαλε θέμα στην Ελεονώρα Μελέτη για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής. Στα νεανικά κοινά φτάνουν στο 5,7% και στο γενικό σύνολο στο 9,6%. Διαρροές θέλουν, την Παρασκευή, να έγινε ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στην παρουσιάστρια και σε κάποια βασικά στελέχη του σταθμού όταν, χωρίς να την έχουν ενημερώσει, προχώρησαν στην απόλυση της Ανθής Βούλγαρη και του Ευτύχη Γρυφάκη. Ως γνωστόν, οι συγκεκριμένοι πανελίστες ήταν προσωπικές επιλογές της Μελέτη και η απομάκρυνσή τους από το κανάλι ήταν αμφισβήτηση και της ίδιας. Αλεξάνδρα Τσόλκα και Κατερίνα Παλτάκη στο νέο πάνελ της Μελέτη. Δοκιμαστικά μού μυρίζουν…

• Αυτά τα νούμερα μας θυμίζουν Eurovision! Το δεύτερο επεισόδιο της κωμικής σειράς του Mega «Kάτω Παρτάλι» -με τον Τάσο Χαλκιά ως χωρικό στα καλύτερά του- έφτασε στο 53,2% στο γενικό σύνολο και στα νεανικά κοινά το 59%.

• Η Ζέτα γύρισε την πλάτη της στον ΑΝΤ1. Η δήλωσή της τα λέει όλα: «Δέχτηκα με χαρά την πρόταση του Μega γιατί νιώθω ότι αρχίζει μια συνεργασία με πολλές προοπτικές και ανοιχτούς δρόμους». Το Μεγάλο Κανάλι της έχει βρει ήδη νέο πρόγραμμα από το εξωτερικό για τον Οκτώβριο, που θα έχει σχέση με τη μουσική. Από την πλευρά του ο τηλεοπτικός σταθμός, στην ανακοίνωσή του, καλωσορίζει τη Ζέτα και υπογραμμίζει ότι η συνεργασία τους θα ξεκινήσει τον Μάρτιο με το μουσικό σόου «Just the two of us».

• Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ, στο Δημαρχείο Καλλιθέας (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου), θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου «Λόγια πυρός», με ομιλητές τον δημοσιογράφο Γιάννη Κανελλάκη και πιθανότατα τον δήμαρχο Κώστα Ασκούνη.


Σχολιάστε εδώ