Στʼ αυτί…

Ανάλογη ήταν η πορεία και στα νεανικά κοινά, όπου η σειρά έκανε τα μηχανάκια τηλεθέασης να χτυπήσουν κόκκινο, με ποσοστό 54,7%. Όπως είναι φυσικό, το απέναντι πρόγραμμα στον ΑΝΤ1, με τίτλο «Wanted» (ένα παιχνίδι με φάρσες), έκανε 10,3% στο σύνολο και 11,7% στα νεανικά κοινά.

• Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα», το οποίο θα γυριστεί τον Μάρτιο, αλλά θα μεταδοθεί στο τέλος Μαΐου. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα πάρουν μέρος μόνο ο σκηνοθέτης της σειράς Δημήτρης Αρβανίτης και οι ηθοποιοί που θα λογαριαστούν στο μεγάλο φινάλε.

• Μπες στο ταξί, πες ένα τραγούδι και μπορεί η τύχη να σου χαμογελάσει! Τόσο, ώστε να φύγεις με ευρώπουλα στην τσέπη! Ο ΑΝΤ1 έχει στα σκαριά –με πρεμιέρα πιθανόν τον Μάρτιο– μια νέα παραγωγή, που θα μας θυμίσει τον Μάρκο Σεφερλή στον ρόλο του ταξιτζή και τη Βίκυ Σταυροπούλου ως ταξιτζού, στο Μega. Στη νέα βερσιόν, το κανάλι του Αμαρουσίου θα έχει τον ταξιτζή να τραγουδάει το πρώτο ρεφρέν και οι επιβάτες θα πρέπει να συνεχίσουν το κουπλέ για να κερδίσουν το έπαθλο. Για τον ρόλο του ταξιτζή έχει μεγάλες πιθανότητες ο Κρατερός Κατσούλης.

• Το «Just the Two of Us» στο Mega θα το παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια. Σε σπαζοκεφαλιά, όμως, έχει εξελιχθεί το ποιοι θα στελεχώνουν την κριτική επιτροπή του σόου. Για τους κριτές του «Just the Two of Us» δεν έχουν ακουστεί συγκεκριμένα ονόματα, εκτός από του κύπριου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους, που σύμφωνα με τις διαδόσεις είναι πολύ κοντά στο να κλείσει με το κανάλι της Μεσογείων.

• Ποιοι είναι οι επίδοξοι ερμηνευτές του «Just the Two of Us»; Σε μεγάλο τρέξιμο βρίσκεται το Mega για να κλείσει τους παίκτες του μουσικού σόου που θα δούμε στις οθόνες μας τον Μάρτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση έχει δεχθεί ο Μάρκος Σεφερλής, ενώ φήμες θέλουν και τις παρουσιάστριες του «Δέστε τους» Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου να έχουν έρθει σε επαφή με το κανάλι. Ακόμη, σε συζητήσεις βρίσκονται οι παρουσιάστριες Ράνια Θρασκιά και Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και ο ηθοποιός των «Κλεμμένων Ονείρων» Κωνσταντίνος Λάγκος.

• Γέλιο μέχρι δακρύων υπόσχεται η νέα κωμική σειρά του Alpha «Διά ταύτα», που ξεκινάει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 21.00 και αφορά δώδεκα σπαρταριστά αυτόφωρα. Τα γυρίσματα της σειράς διήρκεσαν τέσσερις μήνες, με τον Λάκη Λαζόπουλο να υποδύεται άλλοτε τον αστυνόμο Φευγουλέα, άλλοτε τη χήρα Μήτση και άλλοτε τον Τζίμη. Μάλιστα, όπως μας τόνισε ο ίδιος, ήταν τόση η δημιουργικότητα όλων των συντελεστών του σίριαλ (από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Σταματόπουλο και τον πρόεδρο του δικαστηρίου Κώστα Κόκλα μέχρι την αντιπρόεδρο Σοφία Μουτίδου και τον καφετζή του κυλικείου Σωτήρη Καλυβάτση), που τις πρώτες ημέρες χτύπησαν 56 ώρες γύρισμα σερί, με μικρές μόνο ανάπαυλες.

• Πότε θα ανοίξει όμως το «Τσαντίρι» του ο Λάκης; Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το πρώτο «Τσαντίρι» θα βγει στις 18 Φεβρουαρίου από την Αθήνα και μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν προβληθεί άλλα τέσσερα από Θεσσαλονίκη και Μυτιλήνη. Μάλιστα, προσπάθησε ώστε ένα από τα «Τσαντίρια» να βγει από το Καστελλόριζο, αλλά το σήμα ήταν πολύ δύσκολο να βγει… μέσω Τουρκίας.


Σχολιάστε εδώ