Πρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζει το Ωνάσειο!

Και επισημαίνει ότι «το μείζον αυτή τη στιγμή είναι η επιβίωση ενός νοσοκομείου που ξεκίνησε και λειτούργησε ως πρότυπο. Ένα νοσοκομείο που και σήμερα λειτουργεί με 95% πληρότητα και χρειάζεται εκσυγχρονισμό και όραμα. Τώρα είναι ώρα μεγάλης ευθύνης, πέρασαν οι καιροί των ανέμελων διοικήσεων».

Ακόμη, στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

– Γνωρίζουμε ότι το υπουργείο Υγείας κατέβαλε περί τα 7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που, μαζί με τα υπόλοιπα έσοδα του Κέντρου, δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του νοσοκομείου.

– Σε μια εποχή παρακμής και μεγάλης δοκιμασίας, τα καμπανάκια χτυπούν ήδη και για το δικό μας νοσοκομείο. Ήδη έχουν ξεκινήσει να διαδίδονται φήμες για ένταξη των εργαζομένων του ΩΚΚ στο θεσμό «της κινητικότητας».

Αποκαλύπτει η ΑΝΟΣΥΑ ότι σε μέρες που απολύονται εργαζόμενοι, στο Ωνάσειο γίνονται προσλήψεις από το παράθυρο. Καλεί τη διοίκηση: «Να εξηγήσει για τη σπατάλη που μόνη της δημιούργησε βαφτίζοντας «στελέχη» εν μία νυκτί φίλους και ημετέρους, δημιουργώντας «θέσεις ευθύνης» που συνοδεύονται από επιδόματα όταν οι λοιποί πληβείοι μόνο περικοπές έχουν υποστεί».


Σχολιάστε εδώ