ΖΙΖΑΝΙΟΝ

*** Και με τη βούλα της ΚΟ και του Φώτη Κουβέλη, ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης είναι ο νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Καλή θητεία, που είναι σίγουρη.

*** Αγγελία έχουν βάλει οι «58» στις εφημερίδες: Αναζητείται αρχηγός! Αργά το κατάλαβαν ότι δεν κάνει κανένας τους.

*** Μέχρι και στις εκλογές των δικηγόρων έχει βάλει το χέρι της η Ντόρα. Ακούω ότι είναι κόντρα στην υποψηφιότητα του νυν προέδρου Γιάννη Αδαμόπουλου. Καλό του κάνει…

*** Ήταν καιρός να ακουστεί και η θεία για τον ανιψιό. «Καλό παιδί ο Μιχάλης, αλλά βλάκας», είπε για τον αλαζονικό Λιάπη. Το έχουν πει πολλοί πριν από σένα θείτσα. Δεν φταίει όμως ο Μιχάλης, παιδί είναι, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής τον χάλασε, που τον έφερε από το Παρίσι και τον εγκατέστησε στο Προεδρικό Μέγαρο.

*** Φαίνεται ότι θα τα… δούμε όλα στις εκλογές του Μαΐου. Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Νικολόπουλος κατέρχεται υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με στόχο να καταγράψει τη δύναμή του και να παίξει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Παρεμπιπτόντως ζητάει και την παραίτηση του Κ. Παπούλια, παραδόξως όχι για να τον… διαδεχθεί ο ίδιος.

*** Έξαλλο, λέει, είναι το Μαξίμου με τον Θεοχάρη, ότι κάνει ό,τι θέλει, δεν ρωτάει κανέναν και ούτε δίνει λογαριασμό. Προφανώς μας δουλεύουν. Αν είναι έτσι όπως διαρρέουν, γιατί δεν επεμβαίνει ο πρωθυπουργός, ο οποίος μπορεί και να τον απολύσει; Ποιος τον έβαλε γενικό δερβέναγα στα έσοδα; Όχι πάντως εγώ…


Σχολιάστε εδώ