Παίρνει παράταση η είσοδος του Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν διαρροές που ήθελαν τα στελέχη του ερασιτέχνη να βράζουν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και, μάλιστα, έκλεισαν το μάτι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο τελευταίος, όμως, έδειξε ξεκάθαρα πως χρειάζεται να πάρει τον χρόνο του.

Πέρασαν ήδη δύο μήνες από την ημέρα που ο Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την ποδοσφαιρική ομάδα. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, δίχως όμως να υπάρξει συγκεκριμένη εξέλιξη. Για τον πρόεδρο της ΚΑΕ έπαιξε σημαντικό ρόλο η καθυστέρηση της ΠΑΕ να του δώσει τα στοιχεία που απαιτούνταν για τον οικονομικό έλεγχο, με συνέπεια να χαθεί ουσιαστικά η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Από την άλλη πλευρά, ο Γιαννακόπουλος επιθυμούσε την είσοδό του με θριαμβευτικό τρόπο και όχι στα μουγκά και δίχως ξεκάθαρο πλάνο. Κακά τα ψέματα, από τη στιγμή που ο νεαρός παράγοντας αγνοούσε τις προθέσεις των συμπαικτών του αλλά και το ύψος της συμμετοχής τους, ασφαλώς και μπορούσε να βγει μπροστά και απλά να συντηρήσει το ίδιο σκηνικό με ελαφρώς πιο βελτιωμένες κινήσεις. Οι λόγοι ήταν απλοί. Ο Γιαννακόπουλος είχε δυνατότητα για περιορισμένες κινήσεις αυτό το χρονικό διάστημα. Έτσι, αποφάσισε να πάρει τον χρόνο του και να περιμένει τις εξελίξεις. Με την κατάλληλη στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου, για τον οποίο χρησιμοποίησε ήδη κολακευτικά λόγια και κάλεσε τους οπαδούς να στηρίξουν τις προσπάθειες του νυν προέδρου για την εξυγίανση της ομάδας. Το ίδιο θα επαναλάβει ο Γιαννακόπουλος και μέσα στην εβδομάδα. Θα ανανεώσει, μάλιστα, το ραντεβού του με τον κόσμο του «τριφυλλιού» τον ερχόμενο Μάιο όταν και θα ‘χει ξεκαθαρίσει το τοπίο και στις διοργανώσεις του μπάσκετ, αλλά και σε εκείνες του ποδοσφαίρου.

Κινδυνεύει να χάσει την Ευρώπη

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός βγάζει υγεία, αν και του λείπει η σταθερότητα που θα τον καθιστούσε ισότιμο διεκδικητή του εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και του κυπέλλου. Με την προσθήκη του Μλάντεν Πέτριτς, βέβαια, μπορεί να ανέβουν επίπεδο οι «πράσινοι» και να κυνηγήσουν τον διπλό στόχο. Αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, η συμμετοχή τους στις διεθνείς διοργανώσεις μόνο ως δεδομένη δεν πρέπει να θεωρηθεί. Οι πληροφορίες που βγαίνουν από τον Πειραιά αναφέρουν ότι στην ΟΥΕΦΑ έχουν αποφασίσει να κόψουν για άλλη μία φορά τον φάκελο του Παναθηναϊκού επειδή είναι γεμάτος με επικοινωνιακά τρικ και του λείπουν τα ουσιαστικά στοιχεία.

«Είναι καλύτερα τα πράγματα από την έκθεση ιδεών που κατέθεσαν πέρσι, αλλά και τώρα φωνάζει ο φάκελος πως τα περισσότερα στοιχεία είναι αληθοφανή και όχι ουσιαστικά», λένε κάποιοι στον Ολυμπιακό και προφανώς θα έχουν δίκιο.


Σχολιάστε εδώ