Στʼ αυτί…

• Δουλειές με φούντες στη ΔΤ. Μια η ανάληψη της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ, μια η Eurovision, θα αγχωθούν οι άνθρωποι… Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την έγκριση της EBU η ΔΤ θα πρέπει να στείλει το βίντεο του τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής στις αρχές Μαρτίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο εθνικός τελικός θα γίνει τον Φεβρουάριο, οπότε όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν την πρόθεσή τους από σήμερα κιόλας! Απευθείας ανάθεση δεν θα γίνει… Φήμες θέλουν τη ΔΤ να συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό MAD για τη διοργάνωση του εθνικού τελικού. Την παρουσίαση θα αναλάβει, όπως λέγεται, η Δέσποινα Βανδή.

• Το BBC καλεί τον Χάρρυ Κλυνν για ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το πνεύμα του Αριστοφάνη». Μια ωραία έκπληξη περίμενε τον Χάρρυ Κλυνν με την είσοδο του νέου χρόνου. Ο βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός τού ζήτησε να επιλέξει τέσσερις κωμωδίες του σατιρικού ποιητή του 5ου αιώνα π.Χ. Αριστοφάνη για να τις απαγγείλει στα αγγλικά στα πιο σπουδαία αρχαία θέατρα της Ελλάδας. Και ποια να πρωτοδιαλέξει ο άνθρωπος; Τη «Λυσιστράτη»; Τους «Όρνιθες»; Την «Ειρήνη»; Τον «Πλούτο»; Όλες διαχρονικές!

• Τη νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, το «Διά ταύτα», ο Alpha σκέφτεται να την τοποθετήσει στη βραδινή ζώνη της Τετάρτης και θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα σχέδια για προβολή του σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και την Τετάρτη θα αναβληθούν τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2014. Διαδόσεις θέλουν τη σειρά να παίζεται τρεις φορές την εβδομάδα από τον Οκτώβριο του 2014.

• Με τον φόβο της σειράς «Μπρούσκο», που κάνει άλματα στην τηλεθέαση, και μαζί της και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη, το Mega βγάζει πιο γρήγορα την τουρκική σειρά «Εκδίκηση», με πρωταγωνίστρια την Μπερέν Σαάτ (Φατμαγκιούλ), που θα αντικαταστήσει τις «Κρυμμένες αλήθειες». Η νέα δραματική σειρά του Mega θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 22.30 και από την επόμενη μέρα θα μεταδίδεται καθημερινά στις 18.50. Αλλά επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, οι «Κρυμμένες αλήθειες» την περασμένη Τρίτη είχαν τηλεθέαση στο γενικό σύνολο 12,4% και 7,7% στα νεανικά κοινά, ενώ το «Μπρούσκο» 27,6% στο γενικό σύνολο και 33,5% στα νεανικά κοινά.

• Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega άγγιξε το 16,5% στο γενικό σύνολο και το 9,4% στα νεανικά κοινά. Αντίστοιχα, το δελτίο του ΑΝΤ1 έφτασε στο 22% στο γενικό σύνολο και στο 25,8% στα νεανικά κοινά. Εν τω μεταξύ, απειλές, τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του, δέχθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης το διάστημα που φώναζε: «Φέρτε πίσω τα κλεμμένα»!


Σχολιάστε εδώ