ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Κολοβέτσιος

Τον είχε ξεχάσει η ποδοσφαιρική πιάτσα διότι τον παρέσυρε και η αγωνιστική καθίζηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ξαφνικά, όμως, ο 23χρονος αμυντικός είδε τις μετοχές του να απογειώνονται διότι συνετέλεσε σε αυτό και η εξέλιξη στο φλερτ της ΑΕΚ με τον Τάσο Αυλωνίτη. Ο Κολοβέτσιος αποτέλεσε την προτεραιότητα των «κιτρινόμαυρων» το πρώτο 15ήμερο του νέου χρόνου και εύκολα ή δύσκολα θα κατηφορίσει το καλοκαίρι προς τα Σπάτα.

Δημήτρης Στυλιάρας

Ο ορισμός του από την ΚΕΔ στον αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός προκάλεσε τα πρώτα έντονα κύματα ανησυχίας στους Περιστεριώτες. Ο διαιτητής από την Αιτωλοακαρνανία είχε δώσει αφορμές από τα πρώτα βήματά του στη Σούπερ Λίγκα και στον Ατρόμητο φοβούνται μήπως λυγίσει από την πίεση, διότι όλοι στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου εκτιμούν ότι μπορούν να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Ο Στυλιάρας, πάντως, βάζει πλώρη για διεθνής.

Γιώργος Καραγκούνης

Έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι επιστρέφει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό! Ο αρχηγός της Εθνικής ξέρει ότι δύσκολα θα βρει ακόμα ένα καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό και αποφάσισε να ανοίξει το κανάλι επικοινωνίας με τους «πράσινους» μέσω του Μλάντεν Πέτριτς. Για τον Καραγκούνη, πάντως, υπάρχει ήδη ενδιαφέρον και από την ΑΕΚ.

Γιάννης Κομπότης

Κατάφερε να αιφνιδιάσει με την απόκτηση του Πάουλο Ασουνσάο, αν και οι κακές γλώσσες ανέφεραν ότι ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός έκανε διακοπές και πως ήρθε στην Ελλάδα με ελάχιστα χρήματα και μπόνους συμμετοχών. Στον Λεβαδειακό, ωστόσο, επέμεναν ότι ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να κάνει τη διαφορά από την πρώτη συμμετοχή του και εκθείαζαν τον Κομπότη που έβαλε το χέρι στην τσέπη και εκτός από τον Ασουνσάο έκλεισε και τον Χαραλάμπους.


Σχολιάστε εδώ