Προσκλητήριο Πολύδωρα

Στην περίπτωση που βρεθεί κοινός τόπος είναι πρόθυμος να ηγηθεί της προσπάθειας με στόχο ν’αλλάξει το τοπίο στο χάρτη της Κεντροδεξιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Πολύδωρας δεν προτίθεται να προσχωρήσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Π. Καμμένου. Ούτε βέβαια να ενταχθεί στη Χρυσή Αυγή, όπως με αρκετή κακοήθεια διέδιδαν ορισμένοι τις πρώτες ημέρες μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία. Ο πρώην υπουργός είναι εξοργισμένος με την ηγεσία του κόμματος, αλλά και με παράγοντες της Λ. Συγγρού τόσο για την επίθεση που του έκαναν κατηγορώντας τον με επίσημη ανακοίνωση ότι συντάχθηκε με τις δυνάμεις της δραχμής όσο και για τις εις βάρος του διαρροές όλο το τελευταίο διάστημα.

«Εγώ τη μονταζιέρα θα την τελειώσω», λέει χαρακτηριστικά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον όρο «μονταζιέρα» τον χρησιμοποίησε πρώτη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολύδωρας δηλώνει «έξω φρενών» και με όσους δημοσιογράφους ή αρθρογράφους τον λοιδόρησαν και αμφισβήτησαν την πολιτική διαδρομή του, αλλά και την εντιμότητα της απόφασής του να καταψηφίσει τον ενιαίο φόρο ακινήτων που είχε ως συνέπεια τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία. «Θα τα διαλύσω τα παπαγαλάκια», λέει χαρακτηριστικά στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του, ενώ σε άρθρο του στράφηκε εναντίον συγκεκριμένου αρθρογράφου (Γ. Πρετεντέρης). Υπεραμύνθηκε της ιστορίας του και δήλωσε ότι είναι «γρέζι ατσαλένιο που χαλάει το ρουλεμάν της αιώνιας διαπλοκής». Σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή με κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα και τόνισε ότι οι προσπάθειές του θα εστιαστούν στη συσπείρωση των διάσπαρτων δυνάμεων της Κεντροδεξιάς.


Σχολιάστε εδώ