Νέο πάρτι ετοιμάζουν με την πώληση της Eurobank στο 1/5 της τιμής που την αγόρασε το ΤΧΣ!

Πριν καλά καλά κατακάτσει ο κουρνιαχτός από τη σκόνη που προκάλεσε η θύελλα που ξέσπασε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι Εισαγγελείς αναμένουν να πιάσουν δουλειά έτσι και προχωρήσει ο… σχεδιασμός για το ξεπούλημα της Eurobank, η οποία ανήκει στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Η… πρόθεση είναι να πουληθεί η τράπεζα στην τιμή των 0,33 ευρώ ανά μετοχή, όταν το ΤΧΣ είχε δώσει 1,54 ευρώ για κάθε μετοχή!

Σύμφωνα με καλές πληροφορίες, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι κάθετα αντίθετος στην πώληση της Eurobank με 0,33 ευρώ ανά μετοχή. Και αυτό το έχει διαμηνύσει από καιρό στον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά. Αυτός που σπρώχνει το ξεπούλημα είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Επειδή πάντως αντιλαμβάνονται ότι η πώληση στην τιμή 0,33 ευρώ ανά μετοχή αποτελεί σκάνδαλο, μεθοδεύουν να περάσουν την απόφαση για ξεπούλημα από την κολυμβήθρα της Βουλής. Και εκεί όμως οι βουλευτές έχουν ξυπνήσει και δύσκολα θα τους ξεγελάσουν.

Σχετικά με την πώληση της Eurobank, ο Στουρνάρας κάλεσε τον Σαχινίδη να τον ενημερώσει, μια και με τον Βενιζέλο δεν τα πάνε καλά.


Σχολιάστε εδώ