Ο Άρης στα χέρια του Σκόρδα

Ειδικά από τη στιγμή που οι «κίτρινοι» δεν έχουν δικαίωμα μεταγραφών, πλην ενός παίκτη πάνω από 24 ετών και μάλιστα Έλληνα!

Ο έμπειρος παράγοντας, βέβαια, έχει εμπνευστεί ένα πλάνο σωτηρίας. Είναι αρκετά φιλόδοξο, αλλά προσωρινά δείχνει ικανός να το υποστηρίξει και να το φέρει εις πέρας. Ο σχεδιασμός του προβλέπει την επιστροφή στην Ελλάδα, με εξάμηνους δανεισμούς, όλων των παικτών που θέλουν να διεκδικήσουν θέση στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας! Έτσι, ο Σκόρδας χτύπησε την πόρτα του Γιάννη Γιαννιώτα με ατού το συναίσθημα, μιας και ο νεαρός παίκτης έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη. Μαζί με τον Γιαννιώτα ευελπιστεί μήπως πείσει και τον κολλητό του, τον Χάρη Μαυρία. Οι δύο παίκτες εκπροσωπούνται από τον ίδιο ατζέντη και ο πρόεδρος των «κίτρινων» παίζει τα ρέστα του. Την ίδια τακτική ακολουθεί με τον Κώστα Φορτούνη αλλά και με τον Μαυρουδή Μπουγαϊδη! Από ‘κει και πέρα ο Σκόρδας χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για να δανειστεί κάποιους Έλληνες, οι οποίοι βρίσκονται σε άλλες ομάδες, δίχως να ‘χουν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής. Ο Σιώπης, που παίζει στον Πλατανιά, είναι ένας εξ αυτών. Ο Βλαχοδήμος είναι μία άλλη ελκυστική περίπτωση! Γενικά χτυπάει σε πολλά μέτωπα ο Σκόρδας, αλλά αντιλαμβάνεται ότι τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι επιτακτική ανάγκη η συμμαχία με τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό ελπίζει πώς οι «ερυθρόλευκοι» θα στηρίξουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κλειδί το 99

Φυσικά, για την επιβίωση του Άρη δεν αρκεί μόνο η σωτηρία αυτή την αγωνιστική περίοδο, διότι τα ίδια προβλήματα θα αντιμετωπίσει και την επόμενη σεζόν. Ο Σκόρδας έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την υπαγωγή στο άρθρο 99 και στις συζητήσεις που κάνει με τους συνεργάτες του υποστηρίζει πως υπάρχει τρόπος να αποδεχθεί το δικαστήριο τη βιωσιμότητα της ομάδας. Με ένα από τα επιχειρήματά του να αναφέρει ότι θα ζητήσει την απόλυτη στήριξη απ’ όλο τον πολιτικό κόσμο της Θεσσαλονίκης. Ο χρόνος, βέβαια, πιέζει ασφυκτικά και ό,τι είναι να γίνει, ασφαλώς, πρέπει να γίνει άμεσα. Διότι μέσα στον Γενάρη κρίνεται η αγωνιστική επιβίωση, άρα και η οικονομική εξυγίανση, διότι ενδεχόμενος υποβιβασμός θα τορπιλίσει και το πλάνο για σταδιακή εξόφληση των χρεών μέσα από το άρθρο 99.


Σχολιάστε εδώ