Όχι σε κάθε συνεργασία με τη ΝΔ στις εκλογές του Μαΐου

Τι εννοούν; Το αυτονόητο: Ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να κατέβει αυτόνομο και συντεταγμένο και στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές και περιφερειακές.

Ούτε να το σκέπτεται ο Βενιζέλος για συνεργασία με τη ΝΔ. Δεν περνάει με τίποτα. Και φέρνουν ως παράδειγμα του τι εννοούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Είναι δυνατόν να στηρίξουμε τον Τζιτζικώστα που έχει αποκαλέσει το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση;».

Δεν συζητούν επίσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στήριξη των νυν δημάρχων και είναι της γραμμής ότι «πρέπει να κατεβάσουμε δικούς μας υποψηφίους και όχι να θολώσουμε την εικόνα». Και πολύ περισσότερο είναι αντίθετοι στη στήριξη περιφερειαρχών και δημάρχων α λα καρτ, ανάλογα με τα πρόσωπα. Και τονίζουν ότι «τώρα πρέπει να αποφασίσουμε τι ΠΑΣΟΚ θέλουμε και τι θα κάνουμε και στα τρία μέτωπα, Ευρωβουλή, δήμοι και περιφέρειες, πριν κάποιοι δικοί μας σε δήμους και περιφέρειες τα βρουν με τους άλλους και κάνουν συμφωνίες με τις οποίες κεντρικά διαφωνούμε. Γι’ αυτό και πρέπει τώρα να χαράξουμε γραμμή και μετά κοιτάμε για τους υποψηφίους».


Σχολιάστε εδώ