Στ’ αυτί…

Πρέπει να πολεμάς…

«Εγώ δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο – το σύστημα είναι ένα τεράστιο τέρας, δεν το σκοτώνεις. Το θέμα είναι να του αντιστέκεσαι, να το πολεμάς. Και εκεί μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες εστίες – και αν όχι, εσύ τουλάχιστον να κάνεις αυτό που πιστεύεις και αυτό που μπορείς. Στον χώρο τον δικό μου, παρά τις αντιξοότητες, βλέπεις ανθρώπους που αντιστέκονται… Σήμερα έχουμε μπει σε μιαν αποδοχή της καταστροφής – σχεδόν μοιρολατρικά.
Όλα γύρω μας καταστρέφονται και κανείς δεν αντιδρά».

Λόγια της ηθοποιού Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη από τη συνέντευξή της στο «Βήμα» στη Μυρτώ Λοβέρδου…

• Το «Κισμέτ» του… είναι η Ελλάδα! Τι σχέση έχουν ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Κώστας Κουτσομύτης και ο γοητευτικός τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί, που τον γνωρίσαμε τον Σεπτέμβριο του 2010 ως βιολιστή Κενάν στην οθόνη του ΑΝΤ1; Οι δύο σημαντικοί έλληνες σκηνοθέτες συναντήθηκαν με τον τούρκο πρωταγωνιστή του σίριαλ «Κισμέτ» και του πρότειναν να λάβει μέρος στις νέες τους ταινίες.

• Ξεκίνησαν με αβροφροσύνες και ευχές για καλή επιτυχία και έχουν βρεθεί στα χαρακώματα! Ύστερα από δύο μήνες το υπεράνω επίπεδο και η ευγενής άμιλλα έχουν πάει περίπατο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, γιατί η τηλεόραση τελικά είναι πολύ σκληρή αρένα. Από τα γαλλικά και την comme il faut συμπεριφορά των δύο ζευγαριών, Κωστόπουλος – Μπαλατσινού, Λιάγκας – Σκορδά, φτάσαμε στις σπόντες, στα καρφώματα, στα υπονοούμενα και στον πόλεμο των δηλώσεων! Όταν η διαφορά της τηλεθέασης των δύο πρωινών κυμαίνεται σταθερά στις δέκα μονάδες, το φιτίλι του καβγά είναι έτοιμο να ανάψει ανάμεσα στους παρουσιαστές. Πόσω μάλλον όταν το «Πρωινό» του ANT1 άνοιξε την ψαλίδα της διαφοράς κατά σχεδόν 16 μονάδες, καθώς σημείωσε στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης 35,1%, ενώ το «Πρωινό mou» του Mega άγγιξε το 19,6%.


Σχολιάστε εδώ